Part Forana 08/07/2020

Alternativa per Pollença reclama al batle que compleixi la Llei de contractes

Denuncia que l'empresa de comunicació de l'equip de govern és la mateixa que va gestionar la seva campanya electoral

Ara Balears
1 min
Façana de l'Ajuntament de Pollença.

PollençaAlternativa per Pollença ha acusat el batle, Tomeu Cifre Ochogavia (Tots per Pollença), de "no posar remei a la contractació irregular pel que fa als serveis de comunicació i publicitat" de l'Ajuntament.

Segons Alternativa, "la persona que va fer feina en les campanyes electorals dels partits de l’equip de govern ja ha facturat a l’Ajuntament de manera irregular més de 26.000 euros fins a l’1 de juny". Alternativa reclama el compliment de la Llei de contractes del sector públic.

L'empresa BalearsLive, que marca la pauta comunicativa de l'Ajuntament, segons explica Alternativa, "ha fet vídeos promocionals, producció de festes, retransmissió dels plens en streaming i publicitat diversa. Aquestes feines s’han encarregat directament a dit, sense seguir la Llei de contractació del sector públic".

BalearsLive "s'ha dedicat fonamentalment a fer propaganda de l'ideari i dels partits que ara són a l’equip de govern, i la simbiosi és tal que aquesta “plataforma de notícies” rep informació directament de l’equip de govern abans que sigui tramesa als regidors de l’oposició", es queixa Alternativa. El batle pollencí no ha respost a aquesta nova acusació feta des de l'oposició.

stats