Part Forana 30/04/2018

Algaida destina els beneficis de la Milla Solidària a l'Associació Contra el Càncer

Enguany es vol arribar al milenar d'inscripcions

Ara Balears
1 min
El regior d'Esports amb el cartell que promociona la prova esportiva i solidària.

AlgaidaAquest primer de maig torna la Milla d'Algaida Objectiu 1.000, que enguany arriba a la novena edició. Enguany s'hi suma la cursa de 5.000 metres, per atreure encara més participants i intentar arribar a l'objectiu d'arribar als 1.000 atletes participants. El preu de la inscripció és de només un euro i inclou una camiseta commemorativa. Les inscripcions es faran a partir de les 16.30 h a plaça i els beneficis seran per a l'Associació de Lluita Contra el Càncer de Balears.

A l'apartat d'activitats paral·leles a la cursa (psicomotricitat, jocs esportius, rocòdrom, demostració de ball...) hi haurà també un estand en què l'Ajuntament d'Algaida donarà a conèixer el projecte Repte Esportiu 2019, per tal de fomentar la pràctica de l'esport entre els nins i nines de 12 a 16 anys.

El regidor d'Esports, Jaume Lliteras, explica que aquest projecte neix amb la col·laboració de l'àrea d'Esports i el Casal dels Joves. "Quan els nins acaben Educació Primària, tenen un buit d'activitats extraescolars i pensam que hem de fomentar i facilitar que practiquin esport", explica Lliteras.

Per això, el dia de la Milla hi haurà un estand en què es farà una enquesta als joves sobre quins esports els agradaria practicar el curs vinent, tant individuals com d'equip. "A partir de la informació, des de l'Ajuntament facilitarem els tràmits per fer equips dels esports que surtin i ajudarem amb material, instal·lacions i allò que estigui al nostre abast", assenyala el regidor.

stats