Part Forana 06/04/2018

Alcúdia presenta la XIII Fira nàutica i Mostra gastronòmica de la sípia

24 restaurants exposaran els seus plats a l'envelat i hi haurà 21 expositors de productes nàutics

Ara Balears
1 min
El participants de la fira i mostra han rebut un plat com agraïment a la seva col·laboració.

AlcúdiaVint-i-quatre restaurants a l’envelat que muntarà l’Ajuntament, 16 restaurants col·laboradors i 21 expositors nàutics seran presents a la XIII edició de la Fira nàutica i de la Mostra gastronòmica de la sípia a celebrar en el Port d’Alcúdia els dies 13,14 i 15 d’abril.

El batle d’Alcúdia, Antoni Mir, la regidora de Fires i Mercats, Cati Pericàs, altres membres del consistori i representants de la Confraria de pescadors han presentat aquest divendres el programa que recull les propostes lúdiques, culturals i musicals, amb l’oferta gastronòmica de la sípia, a més dels expositors nàutics.

Cati Pericàs ha desitjat una bona fira, i ha remarcat la feina que suposa preparar i organitzar durant gairebé tres mesos el programa d’actes. Antoni Mir ha agraït l’esforç de tots els participants que faran possible la fira i mostra els dies 13,14 i 15 d’abril. El batle ha dit que "aquesta fira ja forma part del calendari i ocupa un lloc important, com un dels grans atractius del municipi".

Al final del acte promocional, des del departament de Fires i Mercats s’ha fet entrega d’un plat commemoratiu a tots el participants a la propera tretzena edició de la Fira nàutica i Mostra gastronòmica de la sípia.

stats