Part Forana 16/10/2020

Alberto Rodríguez Tarongí, nou cap de Policia Local de Marratxí

Ha estat nomenat en comissió de serveis pel sistema de lliure designació pel termini d’un any

Ara Balears
2 min
Alberto Rodríguez Tarongí./ POLICIA LOCAL DE MARRATXÍ

PalmaAlberto Rodríguez Tarongí, de 48 anys i veí de Marratxí, ha estat nomenat cap del cos de la Policia Local de l'Ajuntament de Marratxí. El nou responsable és subinspector del Cos Nacional de Policia i ha estat designat en comissió de serveis pel sistema de lliure designació pel termini d'un any.

Rodríguez té una plaça en propietat a la Policia Local de Marratxí, on ja va fer feina entre els anys 2001 i 2003. Posteriorment, ha passat per la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional a Palma i, ja com a subinspector, va ser destinat durant un any a Maó. Després va anar a parar a Manacor. "He vist diferents maneres de fer feina i crec que em poden servir per fer millores a la Policia Local de Marratxí", ha afirmat.

El nou cap de la Policia Local ha assenyalat que va decidir acceptar pel gran suport que va trobar entre els companys i ha destacat que fins ara s'ha fet molt bona feina i que hi ha un cos policial amb gent "molt vàlida".

Rodríguez ha anunciat que a final d'any s'ampliarà la plantilla amb dos funcionaris més, es crearan quatre places d'oficials i s'ampliarà la unitat de Medi Ambient amb un mínim de dos agents més. Assenyala que potenciarà la policia de barri, "perquè és un servei en contacte directe amb el ciutadà per rebre les seves queixes i inquietuds, a més d'una eina per rebre molta informació i per complir amb la nostra funció de servei públic".

El regidor de Seguretat Ciutadana, Pedro López, ha desitjat "èxits al nou cap de Policia Local i que la seva estada sigui llarga, perquè serà la prova que és beneficiosa per a la comunitat i per al benestar dels ciutadans". López també ha agraït la feina desenvolupada per l'anterior cap de Policia Local, Miquel Àngel Pascual, embrió d'algunes de les noves reformes.

stats