Fems
Part Forana 13/07/2022

L'Ajuntament de sa Pobla, molest amb l'empresa responsable de la vaga de recollida de fems

El consistori del municipi ha decidit convocar un ple extraordinari per presentar els plecs del nou contracte de recollida porta a porta

Part Forana
1 min
Fems acumulats a sa Pobla.

PalmaLa posició de l'Ajuntament de sa Pobla envers la vaga indefinida de recollida de fems iniciada dilluns passat és de malestar amb l'empresa concessionària. El Consistori creu que l'incompliment reiterat del manteniment dels camions i la maquinària ha provocat problemes a la via pública i ha suposat un risc per als treballadors.

La Regidoria de Serveis Urbans ja va sol·licitar al consorci, abans de l'inici de la vaga, la reparació immediata dels camions i maquinària. Antoni Simó Tomàs, regidor de Serveis Urbans, ha dit que "les condicions laborals i salarials han de ser avalades per l'empresa adjudicatària".

Per la seva banda, el batle del municipi, Llorenç Gelabert, ha insistit a "garantir la salubritat dels carrers de sa Pobla i a traslladar la pressió a l'empresa, que no es pot continuar posant de perfil". En aquesta línia, l'Ajuntament pobler convocarà un ple extraordinari el mes d'agost per presentar els plecs tècnics i administratius d'un nou servei de recollida porta a porta.

La Regidoria de Serveis Urbans de sa Pobla ja té l'estructura de costos aprovada, la qual inclou les condicions laborals del conveni col·lectiu autonòmic de residus urbans, ja que considera que es tracta "d'un compromís de màxima urgència".

stats