Part Forana 19/08/2020

L'Ajuntament de Puigpunyent acorda aturar la construcció de la urbanització de sa Teulera

Una bona part del terreny passarà a ser de domini públic i dotarà d'un gran espai verd el municipi

T. Riera
1 min
Part de l'equip de govern de l'Ajuntament de Puigpunyent. /AJUNTAMENT DE PUIGPUNYENT

PalmaLa construcció de la urbanització de Sa Teulera (UA-8) s'aturarà després de l'acord entre els seus propietaris i l'Ajuntament de Puigpunyent. L'objectiu d'aquest acord és la protecció del patrimoni i el medi ambient, i dotarà d'un gran espai públic verd el municipi.

L'UA-8 té una superfície total de 16.733,2 metres quadrats, 908,14 dels quals pertanyen a l'església parroquial de Puigpunyent. Queden 1000 metres quadrats disponibles per a la construcció d'un màxim de cinc habitatges al carrer de la Teulera. D'aquesta manera, 14.825 metres quadrats passen a ser de propietat pública del municipi de Puigpunyent

L'acord s'ha aprovat amb els únics vots a favor dels regidors socialistes, amb els vots en contra de MÉS-IPG i l'abstenció del PP. El batle, Toni Marí, ha declarat que està "sorprès" per la posició adoptada pels altres partits, ja que considera que es tracta d'un acord "històric" per al municipi: "Aquest pacte, que ha consistit a aturar la construcció, arribar a un acord amb els propietaris i aconseguir que gran part es classifiqui com a terreny públic, suposa una gran passa per a l'urbanisme de Puigpunyent".

stats