Part Forana 30/09/2020

L’Ajuntament de Manacor presenta un nou punt d’orientació empresarial

El projecte 'Promoció i dinamització empresarial' és finançat pel SEPE i el SOIB

T. Riera
1 min
Els Agents d'Ocupació i Desenvolupament Local amb la delegada d'Urbanisme i Patrimoni, Núria Hinojosa./ AJUNTAMENT DE MANACOR

ManacorL'Ajuntament de Manacor ha posat en marxa el projecte 'Promoció i dinamització empresarial', finançat pel SEPE i el SOIB, que tindrà a partir d'ara quatre Agents d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL). Es tracta d'un nou punt d'orientació empresarial i foment d'ocupació, que s'ha establert a la tercera planta de les dependències municipals del carrer Major.

A més dels AODL, tres tècnics s'incorporen a l'equip del departament de Desenvolupament Local per treballar en l'orientació empresarial, el foment de l'ocupació i la dinamització comercial. El departament treballa tots els assumptes relacionats amb el creixement econòmic i la millora de les condicions socials.

Segons el Consistori, pròximament se l'acreditarà com a agència de col·locació i com a centre de formació perquè pugui impartir formació que permeti adquirir el certificat de professionalitat. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Manacor es podrà presentar a les convocatòries del SOIB, com ara Formació per desocupació, SOIB Formació amb compromís de contractació, SOIB Formació Dual, etcètera.

Pel que fa als emprenedors, ara disposen d'un punt d'atenció i orientació amb l'objectiu de donar suport i acompanyament tècnic. Es farà una orientació individualitzada, sessions grupals, pla d'empresa, formes jurídiques, tràmits de constitució i posada en marxa.

Les tasques d'atenció i assessorament a emprenedors i empreses ajudaran en el desenvolupament de la idea de negoci, com també en la viabilitat del projecte empresarial, recerca de finançament, estratègia de màrqueting a seguir, etcètera.

Un dels quatre Agents d'Ocupació i Desenvolupament Local reforçarà l'àrea de Comerç de l'Ajuntament de Manacor amb tasques de dinamització comercial, com per exemple el foment de l'associacionisme, l'organització de campanyes comercials o la gestió de fires i mercats.

stats