Part Forana 14/07/2020

Ajuntament de Llucmajor i associacions debaten sobre les necessitats veïnals

El batle, la regidora de Manteniment i el cap de la Policia es reuneixen amb totes les entitats ciutadanes

Ara Balears
1 min
Eric Jareño es vol fer ressó de les demandes veïnals.

LlucmajorEl batle de Llucmajor, Éric Jareño, acompanyat de la regidora de Contractació Pública i Manteniment Urbà, Pilar Bonet, i el cap de la Policia Local, Sergi Torrandell, iniciaran aquesta setmana una ronda de visites a les associacions de veïns de les diferents localitats que conformen el municipi de Llucmajor.

Segons ha explicat Jareño, aquesta iniciativa "sorgeix de la necessitat de comprovar, de primera mà, les necessitats i la situació que viuen cadascun dels nuclis de població, ja que es tracta d’un municipi molt dispers. De fet, és el terme municipal més gran quant a superfície de Mallorca, i no sempre ens arriben les peticions dels residents".

Així, la ronda de reunions s’inicià fa uns dies, amb una visita a Cala Pi, i continuarà aquesta setmana, quan la comitiva municipal es reunirà amb els veïns de Bellavista, Cala Blava, Las Palmeras i Maioris, mentre que la setmana vinent es farà el mateix amb l’associació de Badies.

"Aquestes trobades veïnals ens permeten detectar problemàtiques de seguretat o d’infraestructures i serveis i trobar-hi solucions. Aquestes prblemàtiques inclouen l’estat del paviment, voravies, neteja, enllumenat i clavegueram, entre altres aspectes que molt sovint ens arriben a l’Ajuntament i creen malestar entre els ciutadans. D’aquesta manera, podem recollir totes les mancances i intentar solucionar-les com més aviat millor", conclou la regidora Pilar Bonet.

stats