Part Forana 02/08/2021

L'Ajuntament d'Inca renova el conveni amb Càritas per gestionar el menjador social

L'entitat rebrà una subvenció de 125.000 euros

ARA Balears
1 min
Una dona treballant en un menjador social de Palma.

PalmaL'Ajuntament d'Inca ha renovat el conveni amb Càritas per a la gestió del menjador social i enguany l'entitat rebrà una subvenció de 125.000 euros. En concret, aquests doblers serviran per pagar les despeses de manteniment, per pagar els subministraments i atendre els beneficiaris, segons ha informat aquest dimarts el Consistori en nota de premsa.

"Estam molt contents de poder renovar un any més aquest conveni i continuar comptant amb la inestimable tasca i suport de Càritas, que ofereix un servei de qualitat a les persones ateses", ha assenyalat la regidora de Serveis Socials, Maria Antònia Pons.

En aquest sentit, el batle d'Inca, Virgilio Moreno, ha agraït "la important funció que fa el Menjador Social a la nostra ciutat" i ha subratllat que "per a nosaltres és molt important mantenir aquesta col·laboració".

L'acte de signatura del conveni ha estat presidit pel batle i la directora de Càritas Mallorca, Esther Romero, i amb la presència de la regidora de Serveis Socials, Maria Antònia Pons, i Margalida Riutort de Càritas.

Cal destacar que Càritas Diocesana de Mallorca va obrir el Menjador Social d'Inca, ubicat al carrer de Son Ordre, l'any 1994. Actualment atén més d'un centenar de persones diàries, la majoria de les quals són persones grans i famílies sense recursos.

stats