Part Forana 01/10/2019

L'Ajuntament d'Inca ofereix activitats esportives a gent de totes les edats

Enguany s’hi han incorporat la psicomotricitat aquàtica i l’activitat física a l’espai públic

Ara Balears
1 min
Una de les activitats aquàtiques que s'ofereix als adults.

IncaL’àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Inca ha donat aquest dimarts el sus al programa d’activitats esportives, que es durà a terme entre els mesos d’octubre i maig. En total, el Consistori ofereix més de 15 activitats diferents, amb distints nivells, dirigides a tots els públics.

Per als infants, s’organitzen cursos de psicomotricitat esportiva, psicomotricitat aquàtica i ball esportiu. Les activitats dirigides a joves i adults són cicle indoor, aiguafitness, marxa nòrdica, activitat dirigida amb suport musical, activitat física a l’espai públic, gimnàstica suau, gimnàstica de manteniment, correcció corporal i condició física grupal.

Finalment, per a la gent gran es fan activitats de ball, gimnàstica aquàtica, gimnàstica suau i marxa nòrdica. A més, s’organitzen, com cada any, cursos de natació de diferents nivells per a totes les edats.

Enguany s’han incorporat dues noves activitats dirigides, la psicomotricitat aquàtica i l’activitat física a l’espai públic. A més, com a novetat d’aquest curs s’ha implantat un nou sistema d’objectius a les activitats aquàtiques en què els nivells es representen amb diferents tipus d’animals marins.

A més, també s’ofereix el programa de natació a col·lectius i escoles. "El nostre objectiu és, any rere any, anar ampliant el programa d’activitats per arribar als diferents públics i poder respondre als interessos i les necessitats de tots els nostres usuaris", assenyala el regidor d’Esports, Sebastián Oriol.

D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Inca fa un total de 38 sessions esportives dirigides a la setmana i 77 sessions dirigides aquàtiques, amb un total de 1.450 places.

stats