Melendi, Sau, La Frontera, OT 2018 i Miss Cafeina, plats principals d'Inca'n'Viu

L'Ajuntament presenta el cartell dels concerts d'estiu, que acabaran el 30 de juliol

Inca ja té el cartell de concerts del programa Inca'n'Viu 2019. Per la capital del Raiguer hi passaran artistes com Melendi, Sau, els concursants d'Operación Triunfo 2018 o Miss Cafeina, entre d'altres. "La música serà un dels grans reclams de la nostra ciutat en els pròxims mesos; el nostre objectiu és potenciar Inca amb una oferta d'oci que atregui visitants i que se'n beneficiï l'economia local", ha expressat Toni Peña, regidor de Participació Ciutadana.

El Memorial Miquel Albero donarà el sus a Inca'n'Viu 2019. Aquest concert tindrà Sau com a grup principal, acompanyat per Anegats i Or. El dijous 27 de juny, els concursants del programa televisiu Operación Triunfo (OT) pujaran a l'escenari del Mateu Cañellas per fer un repàs dels temes més famosos de la darrera edició.

Més endavant, el 13 de juliol, Mi Cubo de Rubik Tour arribarà al pati d'armes del quarter General Luque. Es tracta de la gira de Melendi; en aquesta nova gira el cantautor oferirà en directe les seves noves cançons, sense oblidar els seus innombrables èxits.

Orgullosament Inca

El divendres 19 de juliol se celebrarà el quart festival LGTBI Orgullosament Inca amb concerts en directe, espectacles de transformisme i la rua pels carrers del centre. L'endemà, dia 20 de juliol, la plaça de Mallorca serà l'escenari dels concerts de La Frontera, El Hombre 80, 2 Pájaros a Tiro y Cirko. I aquest cap de setmana acabarà el diumenge 21 de juliol amb dos concerts d'homenatgea Alejandro Sanz i a Mecano.

El 27 de juliol es recupera el festival de música indie Inc'Camon, que tindrà com a cap de cartell el grup Miss Cafeina i, entre d'altres, hi actuaran Australian Blonde, Siloé, Vancouvers, la Granja i fins a cinc grups més. Finalment, el programa Inca'n'Viu acabarà el 30 de juliol amb l'actuació de Lorenzo Santamaria a la plaça deMallorca. "Tenim un programa molt complet al qual s'aniran afegint altres concerts com els d'Incajazz o els de les agrupacions locals durant les festes patronals", ha dit Peña.