L'accés a Cala Murada des de Manacor es tallarà 15 dies per obres

Tot el trànsit haurà de desviar-se cap a Cales de Mallorca

L'Ajuntament de Manacor ha informat que dilluns que ve, dia 23 d'abril, començaran les obres de millora de la carretera d'accés a Cala Murada. Per motius de seguretat s'haurà de restringir el trànsit en aquesta via durant 15 dies. Mentre durin les obres, els veïns i veïnes de Cala Murada i tots els que vulguin visitar aquest nucli costaner del municipi de Manacor hauran d'accedir-hi des de Cales de Mallorca.

"L'empresa que fa les obres i l'Ajuntament intentaran escurçar el termini de les obres. Lamentam les molèsties que les obres poden causar però crec que val la pena, és una millora que fa molts d'anys que els residents reclamen i que servirà per millorar la seguretat i la comoditat en aquesta via", ha explicat la regidora d'Urbanisme, Isabel Febrer.

Les obres consistiran en el reforç del ferm de la carretera i la renovació total de la capa asfàltica. A més, es canviaran tota la senyalística i la pintura viària. Els veïns havien de recórrer quatre quilòmetres des de la carretera Ma 4014, que uneix Portocristo i Portocolom, per arribar a Cala Murada i durant les obres hauran de passar per Cales de Mallorca i recórrer prop de set quilòmetres per arribar a casa seva.

Tan bon punt acabin les obres a la carretera d'accés a Cala Murada s'iniciaran els treballs en l'accés a Cales de Mallorca. Les obres de millora dels dos accessos les executarà l'empresa Amer e Hijos S.A. per un import conjunt de 216.163 euros.

EDICIÓ PAPER 19/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF