Felanitx amplia el seu skatepark

Les instal·lacions, obertes durant el mes de febrer, s'han eixamplat i acullen esportistes d'altres pobles

Els patins ja roden per la zona ampliada del nou skatepark de Felanitx, ubicat a les pistes exteriors del Poliesportiu Guillem Timoner. El batle, Jaume Monserrat, juntament amb el regidor d’Infraestructures, Joan Aznar, han presentat el nou circuit amb uns nous mòduls que fan més dinàmics els ja existents. Amb aquesta ampliació, s'ha dotat el municipi d'unes instal·lacions capdavanteres per a la pràctica dels esports sobre rodes.

Segons Joan Aznar, un dels objectius d’aquesta legislatura era recuperar els espais urbans que havien quedat desaprofitats. "L’antic skatepark havia quedat obsolet en la seva antiga ubicació, al polígon de Son Colom,  i es va decidir ubicar-lo al poliesportiu. Gràcies a la gran acceptació que va tenir la primera fase, estrenada el mes de febrer, i també a l'enorme activitat que contínuament tenen les pistes, s’ha decidit ampliar-lo en una segona fase", ha destacat Aznar.

Espai obert a tota la comarca

L’acceptació el nou skatepark de Felanitx ha estat molt gran, fins al punt que actualment venen patinadors dels municipis més pròxims, que tenen la possibilitat d’utilitzar les pistes tots els dies de la setmana.

Aquest dissabte, 15 de desembre, s’ha organitzat una nova diada entre patinadors, per donar a conèixer les noves instal·lacions a totes aquelles persones interessades en conèixer l’esport sobre rodes. A partir de les 10 del dematí, fins a les 18 h, s’hi duran a terme activitats, classes dirigides i de primer contacte per a públics de totes les edats.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF