Publicitat
Publicitat

C's acusa el govern de Cort de no complir "el seu propi codi ètic"

Denuncia que volen "tapar-se les vergonyes els uns als altres"

Ciutadans ha acusat el govern municipal de no complir "el seu propi codi ètic per poder tapar-se les vergonyes els uns als altres". La regidora del grup municipal Patricia Conrado ha anunciat que sol·licitarà la compareixença de la portaveu de l'Ajuntament, Neus Truyol, al proper ple. El partit reclama que s'expliqui "per què no s'ha convocat la comissió de seguiment del codi ètic del Pacte" i si tenen intenció de fer-ho. 

"El tripartit no compleix el seu codi ètic. En aquests dos anys ja s'han registrat diversos casos dignes de ser avaluats per la comissió ètica", ha continuat Conrado. Ciutadans recorda en un comunicat que la creació d'una comissió de seguiment del codi ètic va ser un dels primers compromisos que va acordar el tripartit a principi de la legislatura. "Està clar que no els interessa que s'avaluï el comportament d'alguns regidors", ha apuntat. De fet, ha assenyalat sobretot el proper batle de Palma, Toni Noguera, i el cas dels contractes menors de MÉS. "Seria un escàndol nomenar un batle amb una ètica qüestionada pels seus socis.

Se sol·licitarà també que es creï la comissió, que sigui transparent de veritat i assumeixi les seves vergonyes. Per això ha insistit que " siguin valents" i convoquin la comissió abans del nomenament de Noguera com a batle.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 21/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF