01/02/2022

La pel·lícula

2 min

El membre de la parella Xy ha connectat el telèfon mòbil a la pantalla del televisor. Veuran pel·lícules clàssiques. El membre de la parella Xx ho troba molt bé, i de seguida proposa de mirar-ne alguna d’un director que sempre han seguit. “De les primeres, de les primeres”, fa, perquè tant el membre de la parella Xy com el membre de la parella Xx troben que les últimes que ha fet ja no són bones.

El membre de la parella Xy busca la pel·lícula a la plataforma. Els dos fills, el de 16 i el de 17, seuen al sofà i diuen que “s’hi estaran una estona, però que si no els agrada, marxaran”. Els adults comenten la sort que tenen de tenir la plataforma gratuïta, gràcies al telèfon, i que està molt bé, que ho explicaran als amics. Comença la pel·lícula.

Com que tenen una tele antiga, quan la protagonista, en un bar, demana una copa de vi blanc i el protagonista diu que ell el mateix, a la pantalla apareixen els whatsapps del membre Xy de la parella. Esclar, aquest és l’inconvenient. Que com que estan mirant la pel·lícula a través del telèfon, connectat al televisor, els whatsapps surten, un momentet, a la pantalla. Es veu, amb lletra gegantina, el xat dels amics del membre Xy de la parella, que es diu Gremlins. Algú envia emoticones de resposta a alguna cosa. A sota, el xat de la feina del membre Xy de la parella, que es diu Desmadre 92. La Raquel diu que ha donat positiu. S’entén que de covid, no es llegeix res més, al missatge. S’hauria d’obrir. A sota, algú que està desat amb el nom XXXXX. Diu “Vull fer l’amor amb tu ara...”. No es llegeix res més, al missatge. S’hauria d’obrir.

“És un pal que et surtin els missatges”, diu el membre de la parella Xx. “Sí, és l’únic inconvenient”, diu el membre Xy. “Jo me’n vaig”, fa el fill de 16. “Jo també”, fa el fill de 17. Xx i Xy es queden sols, al sofà. Ara la protagonista i el protagonista ja es fan un petó.

stats