07/09/2023

La poca paciència dels directius

2 min

Encara que només s’hagin disputat quatre jornades de lliga, ja s’ha produït una primera destitució: la de Quique Setién, del Vila-real. És per demés. L’aficionat i sobretot els directius tenen poca paciència quan veuen el rendiment de l’equip i fan un cop d’ull a la classificació. A l’entorn del Reial Mallorca, ja comencen els rumors, els nervis i un poc de malestar. La història es repeteix cada temporada i fins que no passin unes quantes jornades més serà difícil pronosticar on pot arribar l’equip de Javier Aguirre. És evident que el tècnic mexicà en té la clau, perquè ell conviu amb tota la plantilla i sembla que tingui les coses clares, una altra cosa és que quedin plasmades al terreny de joc i davant equips que persegueixen objectius semblants.

A l’entrenador del Mallorca, no li podran retreure que no hagi intentat canviar el rumb amb alineacions diferents. En començar el campionat, tothom donava per fet que Van der Heyden no tenia la confiança del tècnic, però diumenge passat va ser titular per primera vegada i destacà per la solidesa defensiva. Samu Costa no havia estat titular i sembla que serà l’amo del centre del camp devora Sergi Darder. Al marge de l’aportació que s’espera de l’artanenc, només li falta un poc més de ritme per tornar a ser el jugador que tothom veia a l’Espanyol. Un altre detall que no passa inadvertit és la confiança que Aguirre mostra que té en Xavi Llabrés. El mallorquí mai no havia tengut tants de minuts com enguany i pot arribar a ser un element important per a l’equip, més que altres futbolistes.

El míster coneix aquest negoci i sap manejar un vestuari, com ja poguérem comprovar la temporada passada, en què el Mallorca va fer poc futbol, però assolí una classificació final impensable. Aquí no defensam ni atacam ningú, simplement constatam que el Mallorca és el que és i aspirar a tenir dotze punts en quatre jornades, ara com ara, només és a l’abast d’un equip.  

stats