Misc 01/02/2014

La reina d'Anglaterra busca majordom per al Palau de Buckingham

La pàgina web de la monarquia britànica té per costum publicar les ofertes de treball. En aquest cas, el sou és de 17.550 euros a l'any amb la possibilitat d'allotjar-se a les dependències reials

Ara
1 min
Exteriors del Palau de Buckingham. DAVID ILIFF (CC-BY-SA 3.0)

BarcelonaLa reina d'Anglaterra, Elisabet II, busca majordom per al Palau de Buckingham. En concret, busca encarregat per coordinar el dia a dia de les dependències reials a Londres i les d'estiu. I ho fa a través de la seva pàgina web. La monarquia britànica té per costum publicar les ofertes de treball perquè qualsevol pugui tenir l'opció de demanar la feina.

Fins al 9 de febrer, la monarquia britànica accepta currículums per a aquest lloc de treball. Ofereix un contracte indefinit per 17.550 euros a l'any, amb la possibilitat d'allotjar-se a les dependències reials. En concret, necessita un assistent de neteja.

El majordom s'ocuparà de la neteja i l'atenció dels convidats a l'àrea que se li assigni, que també inclourà les habitacions personals de la família reial, suites dels hostes, apartaments d'estat, guarda-robes, zona de personal i oficines, escales i passadissos.

Els candidats han de ser hospitalaris, meticulosos, amb iniciativa, capacitat de treball, actitud flexible –durant tres mesos han de poder allotjar-se al palau d'estiu d'Elisabet II– i positiva.

stats