Bàsquet - Lliga Endesa
Misc 27/03/2022

"Jasikevicius té tots els jugadors en tensió contínua"

Joan Carles Navarro analitza el projecte d'un Barça que visita el Joventut

i
Àlex Gozalbo
2 min
Joan Carles Navarro, nou mànager de la secció de bàsquet

BarcelonaEl Palau Olímpic acull aquest diumenge (18.30 h, #Vamos) un nou duel català entre el Joventut de Badalona i el Barça. El partit, que enfronta dos dels millors equips de la Lliga Endesa, servirà per tancar una setmana farcida de compromisos. "Hem de gestionar aquests mesos de març i abril de la millor manera possible. Hi ha partits cada dos dies i molts viatges. L'objectiu és seguir posicionats on estem ara mateix, a les primeres posicions, i després arribar molt bé al play-off. Pots acabar primer i creuar-te amb un excampió o amb un rival molt difícil, així que cal arribar preparats als moments clau", adverteix Joan Carles Navarro, mànager general de la secció de bàsquet del Barça.

Després de la victòria de divendres, el conjunt culer s'ha assegurat la primera posició de la temporada regular a l'Eurolliga. "L'equip està compensat i Jasikevicius té tots els jugadors en tensió contínua. Quan hi ha dificultats, l'equip treu el caràcter i sempre té confiança en la victòria", assegura l'exjugador. Tot i les últimes victòries en els enfrontaments directes contra el Reial Madrid, Navarro encara no vol parlar de canvi de cicle. "Ha coincidit que des que som aquí els resultats són bons, però el Madrid continua sent un dels millors equips d'Europa; això és claríssim. Durant un temps, el Madrid va estar per sobre nostre i un dels nostres objectius clars era competir millor. Encara és aviat per parlar de canvi de cicle, però hem començat a guanyar títols i ells noten que hem millorat. Ara mateix som un equip a batre", diu.

Navarro ja ha començat a planificar amb Josep Cubells, Mario Fernández i Mario del Campo l'equip de la pròxima temporada. "El projecte mai deixa de planificar-se. Hi ha moltes converses i moltes coses per fer. Ens vam trobar una dificultat molt gran al club pel que fa a pressupost i de tots els problemes que hi va haver i ens vam haver d'adaptar a la situació. Volem ser sempre competitius i donar el nivell i per això cal parlar cada dia i treballar molt. Noms n'hi ha molts sobre la taula i cada dia treballem sense que això afecti el dia a dia de la plantilla", resumeix.

El Baxi Manresa, contra l'Andorra

El Baxi Manresa rep aquest dissabte (20.45 h, Movistar Deportes) el MoraBanc Andorra al Nou Congost, on l'equip local lluirà una equipació especial en suport a Ucraïna que portarà la paraula pau escrita al fons en diversos idiomes.

stats