Misc 25/11/2013

Panrico prescindirà de 300 repartidors autònoms i rebaixarà un 15% el sou de la resta

El grup brioixer desbloqueja així el conflicte que mantenia aturada la distribució de productes des de dijous passat

Europa Press
1 min

BarcelonaPanrico prescindirà de 300 autònoms dependents que s'encarreguen de la seva xarxa de distribució i rebaixarà un 15% els salaris dels 1.500 restants, segons el preacord al qual han arribat la direcció de l'empresa i les associacions que representen aquest col·lectiu de treballadors.

Aquest acord haurà de ser ratificat en les diferents assemblees d'autònoms que se celebraran en les pròximes hores, segons ha informat a Europa Press el president de l'associació d'autònoms ATA, Lorenzo Amor, que representa les organitzacions Atapan, Asra, Atad i UGT.

El preacord, si s'aprova, suposarà una rebaixa en la retallada de 500 autònoms que havia anunciat Panrico inicialment. Les indemnitzacions que rebran els afectats seran de 25 dies per any treballat amb un límit de 14 mensualitats.

També es rebaixarà un 15% de mitjana la retribució que Panrico paga a aquest col·lectiu d'autònoms, la feina dels quals depèn exclusivament de l'empresa.

S'espera que l'aprovació del preacord suposi el retorn a la feina dels treballadors autònoms, que mantenen vaga des de dijous passat. La distribució de Donuts i de la resta de productes Panrico va quedar interrompuda per la protesta del col·lectiu.

stats