Televisió
Misc 21/12/2022

'Eufòria' es vesteix de gala per presentar l'enregistrament del seu concert

La gravació s'emetrà per TV3 el dia de Reis

2 min
Skorpio amb alguns dels fans que van anar a la presentació

BarcelonaUn dels plats forts de la programació de Nadal de TV3 serà l'emissió del concert que els concursants d'Eufòria van fer el 16 de juliol al Palau Sant Jordi. L'enregistrament s'oferirà el dia de Reis, però ahir els eufòrics acompanyats dels coaches i membres del jurat es van vestir de gala per presentar-lo en pantalla gran al Teatre Coliseum de Barcelona.

Els fans del programa i dels concursants no es van voler perdre l'esdeveniment i molts d'ells van tenir l'oportunitat de veure el concert dels seus ídols en pantalla gran. Marta Torné, presentadora d'Eufòria, va exercir de mestra de cerimònies de l'acte, durant el qual diversos dels eufòrics van compartir anècdotes sobre aquell primer concert que van fer i com el van viure. L'èxit de convocatòria del concert del 16 de juliol va fer que l'endemà, diumenge 17 de juliol, se'n fes un segon.

Tot l'equip d''Eufòria' al Teatre Coliseum.
Mariona Escoda parlant amb una fan.
La Núria saludant els fans.

TV3 va fer un desplegament excepcional per a la gravació del concert: va utilitzar dues unitats mòbils, 17 càmeres i més de 100 canals d’àudio (per postproduir en Dolby Atmos). A més, va enregistrar en 4K HDR per oferir la màxima qualitat.

A més d'emetre el concert, TV3 oferirà el 30 de desembre un documental que recull la preparació del concert, amb els assajos i el treball dels cantants. També es mostrarà com és la vida dels concursants passat el programa i en quins projectes estan treballant. Alguns d'ells ja han tret al mercat els seus primers temes propis. És el cas de la guanyadora, Mariona Escoda, que acaba de publicar la cançó Et deixo la mà i, a més, s'ha incorporat al repartiment del musical El Petit Príncep. També han tret temes musicals Triquell, Edu i Scorpio, entre d'altres.

stats