Un segon quart fluix acaba amb les opcions de la Penya a Kazan (86-74)

Els baixos percentatges d'encert s'han convertit en una llosa per al Joventut

i
àlex Gozalbo
Nikos Zisis i Vengelis Mantzaris

BarcelonaEl Joventut de Badalona ha perdut a la pista de l'Unics Kazan (86-74). Un mal segon període ha condemnat l'equip verd-i-negre, que ha arribat al descans amb un desavantatge de 17 punts (49-22). Els baixos percentatges d'encert s'han convertit en una llosa per a la Penya, que ha arribat a perdre per 20 punts de diferència (74-54). L'energia dels joves ha servir per ajustar el marcador a cinc minuts del final (76-66), però el rival rus no s'ha deixat sorprendre. Errick McCollum (32 punts) ha sigut el màxim anotador d'un partit en què Alen Omic (20 punts i 13 rebots) ha continuat amb l'evolució dels últims dies. Klemen Prepelic ha acabat amb 22 punts, però amb una efectivitat molt baixa.