Madrid

Cau un helicòpter en plena M-40 de Madrid

L'accident s'ha produït a prop del pavelló de fires Ifema

ARA
2 min
Cau un helicòpter amb dos ocupants a la M-40 de Madrid

Aparatós accident a Madrid, tot i que sense conseqüències greus. Un helicòpter amb dues persones a bord ha caigut a la carretera M-40 per causes que s'investiguen. Els dos ocupants han resultat ferits en el sinistre: tots dos han estat hospitalitzats, un d'ells per un traumatisme cranioencefàlic lleu i l'altre per una possible fractura de fèmur. Un conductor que circulava per la via també ha patit talls lleus per culpa dels vidres.

Segons fonts d'Emergències Madrid i de la Guàrdia Civil, l'helicòpter, de color groc amb matrícula F-HPUX, s'ha accidentat cap a les 10.20 h del matí i ha caigut a la mitjana de la M-40, a l'altura del Campo de las Naciones, prop del pavelló d'Ifema, on aquests dies s'ha celebrat la fira d'aviació European Rotors. Diverses dotacions de bombers de l'Ajuntament de Madrid i unitats del Samur - Protecció Civil s'han desplaçat al lloc dels fets. Un dels ocupants de l'helicòpter ha pogut sortir pel seu propi peu, mentre que l'altre ha hagut de ser rescatat pels bombers. Ara tots dos són l'hospital. 

Cau un helicòpter amb dos ocupants a la M-40 de Madrid

La direcció general de Trànsit (DGT) ha tallat un carril en cada sentit de la M-40 per facilitar les tasques dels serveis d'emergència i la retirada del vehicle, però no ha calgut interrompre la circulació. L'equip Pegaso, que es dedica a la seguretat de l'espai aeri de la Comandància de la Guàrdia Civil a Madrid, està investigant les causes de l'accident.

Cau un helicòpter amb dos ocupants a la M-40 de Madrid

La fira d'aviació European Rotors va tancar les portes ahir, després de quatre dies d'activitat, i es presenta com una de les més importants en el sector de l'aviació d'helicòpters. És una de les més grans d'Europa.

stats