L'EXAMEN DE 'LA TDP'
Misc 20/01/2014

Anàlisi Ricard Torquemada

i
Ricard Torquemada
2 min

DESAPROFITAT. INICI DEL 2N TEMPS

El Barça va poder guanyar el partit al primer quart d'hora del segon temps, però no ho va fer per falta d'encert. Va ser un període decidit i ric des del punt de vista ofensiu, tot i que no es van acabar les jugades malgrat la profunditat d'Alexis i Jordi Alba, i les intervencions de Messi, Xavi i Cesc. Abans i després d'aquesta fase va faltar continuïtat.

CONDEMNA. FALTA REMATADA

El Barça va perdre dos punts per falta d'encert en la finalització. A la primera part no va tenir gaires oportunitats, però a la segona es va estavellar contra Navas. A mesura que perdia oportunitats també perdia ànims i fe. L'equip sempre va tenir actitud i orgull, però va fer la sensació que acabava acceptant que el gol no arribaria.

ORDINARI. VALDÉS

La seva seguretat sota els pals va permetre que l'equip es desinhibís a la recerca del gol de la victòria en el segon temps. Valdés no va poder fer res en el gol de Vyntra, però quan més el va exigir el Llevant, va respondre amb autoritat i garanties. Amb la seva millor versió. No són només les seves aturades, sinó també la seva presència, el que genera molta confiança a l'equip.

METRÒNOM. XAVI

Va interpretar bé el partit i va ser el guia que va orientar l'equip en l'aspecte ofensiu, en un enfrontament incòmode i desagradable pels pocs espais que deixava la defensa del Llevant. Es va infiltrar entre línies, va obrir a les bandes, va accelerar la circulació i fins i tot va arribar des de la segona línia. Ahir, però, no va trobar la complicitat dels finalitzadors ni la seva pròpia, i va errar una ocasió molt clara de gol.

stats