Tecnologia
Mèdia 30/11/2022

WhatsApp tindrà una funció per enviar-te missatges a tu mateix

Començarà a estar disponible les pròximes setmanes

1 min
WhatsApp

BarcelonaL'aplicació de missatgeria WhatsApp posarà en marxa una funció que permetrà als usuaris enviar-se missatges a si mateixos, una funcionalitat que feia temps que es demanava. Els usuaris de tot el món podran usar aquesta funció d'aquí a algunes setmanes, tot i que des d'octubre està disponible en la versió beta tant per als mòbils Android com iPhone.

La nova funció, que es dirà "Envia't un missatge", ha estat confirmada per Meta, empresa mare de WhatsApp, a la revista digital de tecnologia TechCrunch. Quan els usuaris vulguin crear un nou grup de WhastaApp es trobaran el seu nom al capdamunt de la llista de contactes de l'aplicació. Picant damunt del contacte s'obrirà un nou xat a través del qual podran enviar-se missatges a si mateixos. Aquest nou xat, que es pot fixar a dalt de tot de les altres converses que estiguin obertes, pot servir per enviar-se missatges de recordatori, notes o coses pràctiques com la llista de la compra.

Tot i que aquesta funció és nova a WhatsApp, hi ha usuaris que ja en feien ús a través d'un sistema alternatiu i una mica més complicat: una opció és afegir el propi número de telèfon a la llista de contactes i obrir-hi un xat, o bé fer un grup de WhatsApp amb algú altre i després expulsar-lo de la conversa.

Aplicacions rivals de WhatsApp com ara Telegram i Signal ja fa temps que tenen aquesta funció. En el cas del primer es tracta de l'opció "Missatges desats", a la qual es pot accedir a l'apartat de configuració. A Signal cal buscar "Note to self" (missatge a un mateix).

stats