Mèdia 30/10/2019

Vicente Moreno, Antonio de Lacy i Jaume Anglada, guardonats amb els Premis Populars

Enguany es compelixen 40 anys d'aquests premis, que entrega la cadena COPE

Ara Balears
1 min
L'entrenador del Mallorca, Vicente Moreno ha estat un dels premiats

PalmaEl director de COPE Balears, Xavier Bonet, ha proclamat aquest dimecres els Premis Populars 2019, que en aquesta edició compleixen 40 anys. Els premiats d'enguany han estat el doctor Antonio de Lacy, prestigiós cirurgià gastrointestinal; Vicente Moreno, entrenador que ha protagonitzat l'ascens del Mallorca a Segona i Primera Divisió en només dos anys; SOS Mamàs Balears, organització sense ànim de lucre que canalitza tota l'ajuda possible per assistir famílies amb necessitats greus; Portixol Group, rehabilitador de llocs emblemàtics com l'hotel Portitxol, i Jaume Anglada, cantautor mallorquí que col·labora en múltiples causes benèfiques.

El lliurament d'aquests reconeixements suposa tot un aplaudiment públic a l'esforç exemplar dels guardonats al servei de la societat, i tindrà lloc dilluns 25 de novembre a l'Auditòrium de Palma. A la gala, organitzada amb motiu del 60è aniversari de la inauguració de l'emissora, hi assistiran els proclamats Populars 2019, i presidiran el lliurament el bisbe de Mallorca i les principals autoritats locals, a més de destacats representants de la societat civil.

Els premiats d'enguany destaquen per la seva capacitat de canalitzar el talent de les persones del seu entorn per posar-lo al servei de qui més el necessita. També es vol subratllar l'exemple del seu treball constant, inspiració perquè uns altres hagin lluitat seguint els seus somnis.

Des de la seva primera edició l'any 1980, els Premis Populars reconeixen el treball valuós i la

trajectòria de persones i institucions que configuren i milloren la vida de la societat i la seva cultura.

stats