Mèdia 09/11/2019

Els treballadors d'IB3 desconvoquen les vagues previstes per al 10-N

Finalment el mitjà autonòmic emetrà la programació prevista

Ara Balears
1 min
Seu central d'IB3 a son Bugadellas, Calvià.

PalmaEls treballadors d'IB3 han desconvocat les tres vagues previstes el 10-N. Inicialment les aturades estaven convocades pels treballadors de tres contractes: tècnics de ràdio, suport de televisió i emissions de televisió.

Els treballadors del mitjà autonòmic havien convocat la vaga amb l'objectiu de lluitar contra la precarietat laboral. "Per la nostra falta de drets i abundància d'obligacions, la falta de personal i per un salari digne, congelat des de fa 14 anys", van remarcar els treballadors del servei d'emissions d'IB3.

Després de diverses reunions, els treballadors i IB3 han arribat a un acord per donar per finalitzada la convocatòria i oferir tota la programació preparada per a les eleccions d'aquest diumenge. IB3 ha informat a través d'un comunicat que durant la jornada electoral de diumenge emetrà tots els programes informatius especials en ràdio i televisió previstos amb motiu de les eleccions generals, a més de les transmissions esportives previstes. A les 20 h de diumenge es publicarà l'avanç de les enquestes pròpies sobre els resultats de les eleccions generals i atribucions d'escons.

En el comunicat, IB3 ha volgut agrair els gests i els compromisos pels tres pactes signats que impliquen avanços en les condicions laborals i salarials, ara i en perspectiva de futur. Els tres acords han estat tancats pels comitès de vaga i delegats amb l'empresa Videoreport amb la mediació de la Direcció General de Treball i la direcció general d'IB3.

stats