Mèdia 25/07/2014

Els cinc millors tràilers de pel·lícules fets per aficionats, segons 'Advertising Age'

De Batman i Superman a 'La guerra de les galàxies', alguns fans i cineastes independents han aconseguit fer 'teasers' professionals sense o amb molt poc pressupost

Ara
2 min
Fals tràiler d''Star Wats: Episode VII'

BarcelonaHi ha seguidors de personatges de ficció amb prou capacitat per fer tràilers de les seves pel·lícules preferides sense pressupost i de nivell professional. Tan és així que el reconegut portal del món publicitari 'Advertising Age' n'ha recopilat els cinc millors, i us els oferim tot seguit. En algun cas l'autor fins i tot ha acabat contractat per l'estudi responsable de la pel·lícula en qüestió.

Refent els tràilers oficials de la pel·lícula 'John Carter' el cineasta independent Michael D. Sellers en va fer un de nou que va aconseguir un quart de milió de visites a YouTube i l'aplaudiment del director de la pel·lícula, Andrew Stanton.

'Batman Vs Superman: Dawn of Justice' no arribarà als cinemes fins el 2016 però un seguidor dels superherois en va publicar ja un tràiler a partir d'escenes de 'Breaking Bad', 'iron Man 2' i d'altres films i sèries que ja ha aconseguit més de tres milions de visites a YouTube.

Aprofitant imatges dels videojocs de 'La guerra de les galàxies' i recursos d''Star Trek' i 'Serenity' un fan de la nissaga de 'La guerra de les galàxies' apunta les possibilitats de la primera part d'una nova triologia -'Star Wars: Episode VII'- que ha de sortir l'any que ve. Va publicar el vídeo el 2012 i ja acumula gairebé onze milions de visionats.

Kevin Tancharoen va produir aquest film breu a partir de l'argument de 'Mortal Kombat'. S'hi va gastar 7.500 dòlars, però va aconseguir més de quatre milions de visualitzacions i que l'estudi el contractés per fer una web sèrie.

L'editor de vídeo Jaron Pitts, aprofitant imatges d'altres films, va fer un tràiler fals de 'Green Lantern', força abans que no sortís, aconseguint set milions de visualitzacions i que l'actor Nathan Fillion piulés que li havia encantat.

stats