Mèdia 26/06/2018

Telecinco comença les gravacions d''El pueblo', la seva nova comèdia

Santi Millán i Ingrid Rubio són una parella que abandona la ciutat per començar una nova vida

Ara
1 min
Telecinco comença les gravacions d''El pueblo', la seva nova comèdia

BarcelonaAmb Santi Millán i Ingrid Rubio com a protagonistes, Telecinco ha començat el rodatge d''El pueblo', una nova sèrie còmica dels creadors de 'La que se avecina', un dels grans èxits de Mediaset. La ficció se centra en un grup d'urbanistes que es traslladen a un poble semiabandonat de Castella i Lleó, Peñafría, per començar una nova vida i fugir del ritme de la ciutat. Els nous habitants s'hauran d'adaptar al nou entorn i també als nous veïns.

Segons Alberto Caballero, un dels creadors de la comèdia, la sèrie va sorgir arran de la constatació de formar part d'una "generació estressada i amb fantasies escapistes". 'El pueblo' planteja què passaria si realment les persones que somien a abandonar la ciutat ho fessin. Per a Caballero, el moviment de retorn als pobles "és un crit d'auxili de la gent, ja que aquesta vida –estressant, sorollosa, incòmoda i superpoblada– no va bé a ningú".

A banda de Millán i Rubio, que interpreten una parella idealista que arriba al poble amb el seu fill, la sèrie també compta amb Carlos Areces, Jordi Vilches, Ruth Díaz i Norma Ruiz, entre d'altres.

stats