Mèdia 02/07/2019

Tanca el portal d'informació sobre el Barça Weloba

La web creada per Puyal s'acomiada un any després que el periodista deixés de narrar els partits

Ara
1 min
Tanca el portal d'informació sobre el Barça 'Weloba'

BarcelonaWeloba, el portal web centrat en l'actualitat blaugrana que havia creat l'equip de 'La TdP', que encapçalava Joaquim Maria Puyal, deixa de funcionar. En un comunicat fet públic aquest dimarts, el mitjà anuncia que, coincidint amb el final de la temporada futbolística 2018-2019 (que oficialment va abaixar el teló diumenge, 30 de juny), posa fi a la seva activitat.

La web recorda que l'objectiu amb què es va posar en marxa, el març del 2014, era "completar el servei que oferia 'La TdP' els dies de partit amb la intenció de seguir l'actualitat blaugrana també quan no hi hagués transmissió radiofònica de futbol. Per això, "havent finalitzat 'La TdP' el seu cicle radiofònic" ara fa un any, quan Puyal va decidir deixar de narrar els partits del Barça a Catalunya Ràdio, Weloba ha optat per tancar.

Weloba es dedicava a oferir, en català, castellà i anglès, informació sobre el Futbol Club Barcelona a "seguidors del Barça de tot el món que es podien aplegar sota l'epígraf 'We love Barça' [Estimem el Barça], expressió de la qual deriva el nom del portal. El comunicat remarca que Weloba "ha desenvolupat aquesta funció durant aquests anys amb independència professional i empresarial mantenint una línia editorial pròpia", i agraeix "la fidelitat" dels lectors, la "confiança" dels anunciants i "l'esforç" dels professionals que hi han treballat.

stats