Plataformes
Mèdia 30/10/2022

Les sis sèries imprescindibles d'aquest novembre

Una de les estrenes més esperades és el retorn de 'The Crown'

3 min
Imelda Staunton en el paper de la reina Elisabet II

BarcelonaTot i que fa temps que vam encetar el curs, pel que fa a les sèries podríem dir que serà aquest mes de novembre quan començaran a arribar algunes de les estrenes més esperades del que falta per acabar l'any. Sense cap mena de dubte, una de les que més expectatives genera és la nova temporada de The Crown, que aterra poques setmanes després que Barcelona fos escenari d'algunes de les escenes que es veuran a la sisena i última entrega . El drama sobre la família reial anglesa té molts números per agafar el relleu a La casa del dragón com la sèrie més comentada del moment.

1.
'Blockbuster'

3 de novembre / Netflix

L'actriu Melissa Fumero a la nova comèdia de Netflix

Les comèdies ambientades en lloc de treball són un clàssic: tenim The office, Parks and recreation, Brooklyn Nine-Nine i, ara, Blockbuster, la darrera incursió de Netflix en aquest gènere. El protagonista de la sitcom és l'actor Randall Park (Fresh off the boat, Wanda Vision), que interpreta Timmy Yoon, un romàntic que es resisteix als avenços digitals i que és el propietari de l'últim videoclub Blockbuster que queda en funcionament als Estats Units. El Timmy farà tot el possible per mantenir actiu el negoci, on també treballen la dona de la qual està enamorat des de fa temps, l'Eliza (interpretada per Melissa Fumero, de Brooklyn Nine-Nine), i un jove que somia en ser el nou Quentin Tarantino.

2.
'The Crown'

9 de novembre / Netflix

Elizabeth Debicki com a Diana a 'The Crown'

Gairebé dos mesos després de la mort d'Elisabet II, Netflix estrenarà la penúltima temporada de The Crown, una entrega que s'endinsarà, entre altres coses, en el famós annus horribilis de la reina. El 1992 és recordat com un dels pitjors del regnat de la monarca: a punt de fer 40 anys al tron, tres dels seus fills –Andreu, Carles i Anna– es van separar i el castell de Windsor es va cremar. Mentre la reina s'enfrontava a moments baixos de la monarquia, la popularitat de Diana no parava de créixer. El primer tràiler de la cinquena temporada deixa clar que serà d'aquelles per mirar amb crispetes: foc, molt drama i tot un nou repartiment per interpretar la família reial britànica. Imelda Staunton assumeix el paper de la monarca, mentre que Elizabeth Debicki és la princesa Diana.

3.
'Mythic Quest'

11 de novembre / AppleTV+

Rob McElhenney i Charlotte Nicdao

AppleTV+ no és la plataforma més popular, però té un grapat de bones sèries, entre les quals figura aquesta comèdia protagonitzada per un grup de creadors de videojocs. Plena de personatges sovint odiosos que, a vegades, tenen moments de tendresa, Mythic quest és d'aquelles ficcions que poden presumir de l'etiqueta de "comèdia de culte". En la seva tercera temporada, el superb Ian (Rob McElhenney) i l'estressada Poppy (Charlotte Nicdao) inicien un projecte propi en el món dels videojocs, GrimPop Studios. ¿Seran capaços de deixar de banda els seus egos pel bé de l'empresa?

4.
'La vida sexual de las universitarias'

17 de noviembre / HBO Max

Les quatre protagonistes de la comèdia

Una de les últimes incorporacions a la llista de les sempre necessàries feel good sèries. La comèdia creada per Mindy Kaling i Justin Noble arrenca la seva segona temporada amb el retorn de les quatre amigues a la universitat després de les vacances per Acció de Gràcies. El tràiler promet stripteases masculins i més tribulacions postadolescents: la Kimberly haurà d'enfrontar els seus greus problemes econòmics després de perdre la seva beca, la Bela intentarà prosperar en la seva incipient carrera com a còmica, la Whitney es replantejarà la seva relació amb el Canaan i la Leighton intentarà recuperar el temps perdut pel que fa a la seva vida sexual. També hi haurà canvis en el repartiment: Gavin Leatherwood, que interpretava el germà de la Leighton i era l'objectiu amorós de la Kimberly, ja no apareixerà aquesta temporada.

5.
'Miércoles'

23 de novembre / Netflix

Jenna Ortega en el paper de Dimecres Addams

Dimecres Addams és, probablement, un dels personatges més icònics del cinema familiar. Tot i que per a molts espectadors és impossible dissociar-la de Christina Ricci, que la va immortalitzar en dues pel·lícules, Tim Burton ha pensat que és bona idea recuperar aquesta nena terrorífica, ara amb la cara de Jenna Ortega. En aquesta ocasió la gran dels Addams entra a estudiar a l'acadèmia Nevermore, on intentarà resoldre el misteri d'un assassinat que va involucrar els seus pares fa més de 25 anys. Per si la signatura de Burton no fos prou interessant per apropar-se a la sèrie, Catherine Zeta-Jones donarà vida a Morticia Adams i Ricci farà una aparició especial.

6.
'No me gusta conducir'

25 de novembre / TNT

Juan Diego Botto

El director i guionista Borja Cobeaga, responsable de pel·lícules com Pagafantas i Vuit cognoms bascos, s'inspira en la seva pròpia experiència per explicar la història del Pablo (Juan Diego Botto), un professor universitari setciències obligat a treure's el carnet de conduir. A l'autoescola coincidirà amb una alumna seva de la universitat, la Yolanda, que en aquest nou context passa a ser la seva companya de classe. No és l'única relació que haurà d'aprendre a gestionar a l'autoescola: també la interacció amb el seu professor, el Lorenzo.

stats