Plataformes
Mèdia 28/02/2024

Les set sèries més esperades de l'octubre

Kate Winslet i Julianne Moore són dos dels grans noms que protagonitzen les estrenes del mes

4 min
Kate Winslet a 'The Regime'

BarcelonaEl mes de març arriba carregat de propostes que es mouen entre el drama i la sàtira. Entre els atractius de les novetats d'aquest mes hi ha títols protagonitzats per grans noms com Kate Winslet o Julianne Moore. Fem un repàs de les estrenes més destacades del març sense oblidar l'arribada de noves temporades de sèries tan interessants com la comèdia britànica Extraordinary (Disney+).

1.
'The regime' (HBO Max)

4 de març

Kate Winslet

Kate Winslet fa poca televisió, però sol triar amb cura i certa garantia d'èxit els projectes que fa per a aquest mitjà. Així doncs, la sàtira The regime, que arriba amb les tintes molt carregades si fem cas al tràiler, té molts números per fascinar la crítica. La britànica interpreta la governant totalitària d'un petit país europeu. El nivell de paranoia i inestabilitat de la cancellera comença a desbordar-se quan tria un soldat volàtil com el seu màxim confident. Aquesta unió farà que la governant aspiri a ampliar el seu poder més enllà de les fronteres del seu país.

2.
'Nos vemos en otra vida' (Disney+)

6 de març

Pol López a la sèrie

Els germans Sánchez-Cabuzo recreen la història de Gabriel Montoya Vida, conegut com a Baby, l'únic menor implicat en l'atemptat de l'11-M. La ficció adapta la novel·la Nos vemos en esta vida o en la otra del periodista Manuel Jabois, que va escriure el relat després d'aconseguir que el condemnat accedís a explicar-li la seva història, que arrenca quan ell tenia 16 anys i va començar a traficar amb haixix. El català Pol López interpreta Emilio Trashorras, que el va acollir com una mena de deixeble i va ser qui li va encarregar que portés una bossa plena d'explosius des d'Astúries fins a Madrid. Una aproximació a uns fets traumàtics escrupolosa al màxim.

3.
'The gentlemen: la serie' (Netflix)

7 de març

Theo James

Després de Lock, Stock... el britànic Guy Ritchie ho torna a intentar en el món de les sèries reprenent l'univers de la pel·lícula The gentlemen. Theo James, de moda gràcies a The White Lotus, interpreta Eddie Horniman, hereu de la finca rústica del seu pare. El llegat ve amb sorpresa, perquè aviat descobrirà que ara ell està al capdavant d'un imperi del cànnabis. Les seves reticències inicials, impulsades pel desig de protegir la família, s'aniran desfent a mesura que li comenci a agafar el gust al món criminal. Més enllà de James, la sèrie compta en el seu repartiment amb Giancarlo Esposito (Breaking bad), Joely Richardson i Vinnie Jones.

4.
'Mary & George' (SkyShowtime)

8 de març

Julianne Moore i Nicholas Galitzine

Relat d'època i molt de morbo. Julianne Moore està al capdavant d'aquesta sèrie que explica la història real de Mary Villiers, una dona d'origen humil que moguda per l'ambició ensinistra el seu segon i atractiu fill, interpretat per Nicholas Galitzine, perquè sedueixi el rei Jaume VI d'Escòcia i I d'Anglaterra i es converteixi en el seu amant. Aquesta relació és una via directa per accedir al màxim poder, segons la Mary. Les coses canviaran una mica quan el fill, el George, comenci a tenir les seves pròpies ambicions, que passen per no ser únicament una cara bonica.

5.
'Nugget de pollo' (Netflix)

15 de març

Els protagonistes de 'Nugget de pollo'

Aquesta sèrie coreana es mereix el títol a l'argument més surrealista que hem llegit fins ara. Després d'entrar en una misteriosa màquina, una noia es converteix en un nugget de pollastre, un dels menjars més populars de Corea del Sud. El risc que algú se l'acabi menjant és alt, així que el seu pare i el seu enamorat hauran de fer mans i mànigues per protegir-la. Els punts per originalitat els té tots, està per veure si la trama pot aguantar els 12 episodis que té la sèrie de Netflix.

6.
'The girls on the bus' (HBO Max)

15 de març

Les protagonistes de 'The girls on the bus'

En plenes primàries als Estats Units, HBO Max estrena una comèdia que, teòricament, hauria de fer les delícies dels addictes a la política ianqui. The girls on the bus segueix les peripècies de quatre dones periodistes que es coneixen mentre cobreixen la campanya electoral per a la Casa Blanca. La protagonista és la Sadie McCarthy, una reportera que romantitza el periodisme polític del passat i que ho abandona tot per pujar a un autobús de campanya i seguir les passes d'un candidat presidencial per a un diari de referència.

7.
'Such brave girls' (Filmin)

19 de març

Les protagonistes de la sèrie britànica 'Such brave girls'

Els britànics són autèntics experts del gènere de la traumèdia, el gènere híbrid que ajunta comèdia i drama. Such brave girls arriba a nosaltres després d'haver estat considerada una de les sèries més destacades del 2023 al Regne Unit. Creada, escrita i protagonitzada per Kat Sadler, la comèdia segueix la vida de les tres membres d'una família monoparental bastant caòtica, formada per dues germanes (Sadler i la seva germana a la vida real, Lizzie Davidson) i una mare soltera. "Extremadament brutal i extremadament divertida", va dir d'ella el Guardian.

8.
'El problema de los tres cuerpos' (Netflix)

21 de març

'El problema de los tres cuerpos'

És segurament un dels projectes més importants de Netflix dels últims temps. La nova aventura dels creadors de Joc de trons adapta la novel·la supervendes del xinés Liu Cixin, una història de ciència-ficció centrada en el primer contacte que la humanitat té amb els extraterrestres. La sèrie comprendrà dos períodes històrics, la Revolució Cultural Xinesa i el moment actual. Pel que fa al repartiment, s'han confirmat els noms de Jonathan Pryce, John Bradley i Liam Cunningham, tres actors que van formar part de Joc de trons.

Més propostes de plans i activitats

stats