Mèdia 13/03/2021

Sara Carbonero i Iker Casillas confirmen la seva separació

La parella es va conèixer el 2009 i té dos fills

A.P.
2 min
La parella ha compartit aquesta foto a les xarxes per anunciar la seva separació

Després de gairebé 11 anys junts, la periodista Sara Carbonero i l'exfutbolista Iker Casillas se separen. La noticia la va avançar aquesta setmana la revista Lecturas i ara l'ha confirmat l'exparella a través de les xarxes. "Avui el nostre amor de parella agafa camins diferents però no allunyats, ja que continuarem junts en la meravellosa tasca de ser uns pares dedicats, com hem fet fins ara", expliquen Carbonero i Casillas a través d'Instagram. En el mateix missatge –tots dos han compartit el mateix escrit– demanen que es respecti la seva intimitat "en aquest moment de canvi".

La parella es va conèixer l'any 2009 a la Copa Confederacions, però no va començar la seva relació fins uns mesos després, el febrer del 2010. Tot i que sempre van intentar que fos discreta i estigués allunyada dels mitjans de comunicació, el petó que Casillas li va fer a Carbonero quan la periodista l'entrevistava per la victòria d'Espanya al Mundial de Sud-àfrica del 2010 els va situar al centre de l'atenció mediàtica. Després d'aquell moment d'espontaneïtat, però, sempre han intentat protegir la seva intimitat.

La parella, que es va casar el 2016 en una cerimònia a la qual només van assistir els familiars més propers, té dos fills, nascuts el 2014 i el 2016. El 2015 la família es va traslladar a Porto després que Casillas fitxés per l'equip de la ciutat. El 2019 va ser un any especialment complicat per a la parella per motius de salut: Casillas va patir un infart i Carbonero va ser diagnosticada d'un càncer d'ovari, del qual ja està recuperada. A principis d'aquest any la periodista va ingressar a la Clínica Navarra de Madrid, però va desmentir una recaiguda del càncer. Pocs dies després, Carbonero abandonava el centre acompanyada del seu llavors encara marit.

stats