Mèdia 21/06/2021

Rocío Carrasco vol demandar Jesús Mariñas per haver qüestionat la sexualitat de la seva mare

El periodista del cor ha fet aquestes afirmacions en el seu llibre de memòries

ARA
2 min
15 anys sense Rocío Jurado han donat per a molt

BarcelonaLes memòries del veterà periodista del cor Jesús Mariñas encara no han estat publicades però ja tenen advocats esperant-les. Rocío Carrasco ha decidit portar Mariñas als jutjats per haver qüestionat la sexualitat de la seva mare, Rocío Jurado, en aquest llibre, del qual La Razón ha publicat extractes. Ho va confirmar diumenge al programa Viva la vida la periodista Marisa Martín Blázquez. "Pel que fa al titular en què parla de la sexualitat de Rocío Jurado, Rocío Carrasco vol demandar el periodista Jesús Mariñas. Ho té clar", va expressar Martín, que va afegir: "Concretament, Rocío Carrasco ha tingut accés a una part [del llibre], i sobre aquest titular concret, que parla d'aquest tema, demanda".

En el text a què es refereix la col·laboradora, Mariñas assegura: "La Rocío era un personatge aparentment encantador amb moltes arestes, perduda en les seves contradiccions no assumides, potser per la seva pròpia sexualitat". "[Les contradiccions] Les estimulava, les alimentava i les creava, possiblement perquè no li interessava donar a conèixer quin era el seu veritable jo. Donava una imatge de dona imponent, quan realment era tímida i insegura. Érem davant d'una figura amb llums i ombres, sobretot per les relacions íntimes", afirma sobre la difunta cantant el periodista en el seu llibre, que ha titulat Jesús por Mariñas, memorias desde el corazón.

Les polèmiques declaracions de Rocío Jurado no són les úniques que fa Mariñas, que també critica José Ortega Cano, que va estar casat amb ella. "A Ortega Cano li va imposar el casament perquè sabia que al torero li venia de gust casar-se amb ella per presumir d'estar unit a la más grande (...). També se'ls va acabar l'amor de fer-lo servir poc. Anaven a separar-se poc abans que sabés que estava malalta. A la fi, no van ser ells, se'n va encarregar la malaltia i la mort", diu Mariñas en els extractes del seu llibre que ja s'han fet públics.

Rocío Carrasco
stats