Mèdia 05/07/2021

Rocío Carrasco fitxa com a col·laboradora de 'Sálvame'

La filla de Rocío Jurado encara no ha explicat quina serà la seva funció en el programa del cor

ARA
1 min
Rocío Carrasco tanca el seu documental trencant el tabú sobre el suïcidi

Rocío Carrasco ha reafirmat el seu idil·li amb Telecinco fitxant com a nova col·laboradora de Sálvame, programa produït per La Fábrica de la Tele, la mateixa productora encarregada de Rocío, contar la verdad para seguir viva. En aquesta entrevista en diferents episodis, que ha sigut un dels èxits de l'actual temporada televisiva, la filla de Rocío Jurado ha relatat els maltractaments que va patir a mans de qui ara és el seu exmarit, Antonio David Flores, que fins poc abans de l'emissió de Rocío, contar la verdad para seguir viva era col·laborador de Sálvame.

Jorge Javier Vázquez ha sigut l'encarregat d'anunciar la participació de Carrasco en el programa del cor, tot i que no ha especificat quina serà la seva funció en l'espai. Malgrat que Carrasco porta anys allunyada de la televisió com a professional, té certa experiència en el mitjà. Va ser col·laboradora dels programes de María Teresa Campos Día a día (1999-2004) i Cada día (2004-2005), i també va ser una de les cinc presentadores de l'espai de Telecinco Hable con ellas. La primera cadena de Mediaset ha anunciat el fitxatge de Carrasco el mateix dia en què Antena 3 ha estrenat la seva gran aposta per a les sobretaules, la sèrie turca Tierra amarga.

La col·laboració amb Sálvame no és l'únic projecte que té Carrasco amb Mediaset. En l'emissió de l'últim episodi va anunciar que preparen una sèrie sobre la història de la seva família, els Mohedano, que durant anys van viure sota l'empara de la seva mare, Rocío Jurado.

stats