Mèdia 21/06/2022

Primeres paraules de Santi Millán després de la filtració del seu vídeo sexual

A l'actor i presentador se'l veu mantenint relacions sexuals amb una dona que no és la seva esposa

2 min
Santi Millán

BarcelonaL'actor Santi Millán s'enfronta des d'ahir al vespre amb un episodi complicat perquè algú que encara no se sap qui és va filtrar un vídeo a les xarxes socials on apareix mantenint relacions sexuals amb una dona que no és la seva parella. El conductor del format d'entreteniment Got Talent España ha vist com aquesta filtració el convertia en motiu de conversa a tot l'Estat i en trending topic a les xarxes socials, on el vídeo es va mantenir durant una bona estona fins que al denunciar-lo el van acabar eliminant. Tot i això, hi havia captures de pantalla fetes que encara circulen i comentaris de tota mena dirigits a l'actor. De fet, fins i tot algú va modificar la seva entrada a la Wikipedia en castellà i, on s'específica qui és la cònjuge, es va substituir el seu nom per la frase "la rossa del vídeo no és, això segur".

L'actor català, de 53 anys, es va casar el 2009 amb la productora de televisió Rosa Olucha, amb qui ha tingut dos fills. Per aquest motiu, molts han assenyalat el vídeo, de tot just un minut de durada, com la demostració d'una infidelitat. És a dir, hi ha qui opina que aquest vídeo en què ell era qui gravava les relacions com si es tractés d'una selfie podria tenir conseqüències molt negatives per a la seva vida conjugal. Per ara ni la seva dona ni la dona rossa amb qui apareix fent sexe al vídeo han dit res al respecte.

Tot i això, qui sí que ha parlat ha estat ell. El català, molt conegut aquí pel seu paper a la sèrie Teresines SA i altres papers amb La Cubana, ha parlat amb el diari Abc per assenyalar que "s'ha comès un delicte". "No penso fer cap comentari. Jo no vull dir com s'han d'enfocar les coses, però la notícia aquí és que s'ha comès un delicte. Jo no hi entenc, de lleis, així que no ho comentaré", ha dit l'actor donant a entendre que està molest pel fet que molts mitjans i usuaris de les xarxes estiguin parlant d'una suposada infidelitat mentre que el fet més gros que ha tingut lloc a parer seu és que s'ha violat la seva més íntima privacitat.

La difusió d'un vídeo com aquest podria suposar una infracció del Codi Penal, que està altament castigada. La persona que l'ha difós es podria enfrontar a penes de presó i multes econòmiques per revelació de secrets. El Codi Penal tipifica els delictes de revelació de secrets –que és el que es podria derivar del fet de difondre material privat aliè– amb la pena de presó d'un a quatre anys i una multa de 12 a 24 mesos. Es desconeix si Millán ha estat víctima d'un hackeig o ha estat una decisió deliberada d'algú proper.

stats