Mèdia 03/11/2020

Els premis Populars de la COPE, marcats per la crisi sanitària

Metges, infermers, el Banc d'Aliments, Paula Barceló i la Pastoral de la Salut han estat els guardonats de la 41a edició

Ara Balears
1 min
El Col·legi de Metges ha rebut 106 peticions de voluntaris en 72 hores

PalmaEls premis Populars 2020 de la COPE han guardonat el món sanitari pels grans esforços que fan durant la pandèmia. La 41a edició d'aquests premis ha estat marcada per la crisi sanitària, i entre els premiats destaquen el Col·legi de Metges de les Illes Balears, el Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes i el Banc d'Aliments de Mallorca. A més, també s'ha guardonat l'esportista Paula Barceló i la Pastoral de Salut.

Des de l'organització han destacat que els premis per als col·legis de metges i infermers són en representació de tot el personal sanitari de les Illes i que s'ha premiat també el Banc d'Aliments de Mallorca pel "gran esforç" que ha fet durant la crisi sanitària per garantir l'alimentació dels més vulnerables. Han remarcat també el paper del Pastoral de la Salut i la tasca que ha duit a terme per "acompanyar espiritualment pacients i familiars de casos de coronavirus".

A més, la 41a edició dels premis Populars de la COPE també servirà per homenatjar la carrera periodística de Pedro Comas, setmanes després de la seva mort. Els organitzadors n'han destacat la "vocació" i la contínua lluita del periodista per "cercar la veritat".

L'entrega d'aquests guardons serà el 30 de novembre i s'adaptarà a les restriccions sanitàries d'aquell moment.

stats