Memòria Negra
Mèdia 12/06/2023

Arriba el pòdcast de 'true crime' de Mallorca amb la versió de 'Memòria Negra' per ràdio

El programa ofereix també un nou punt de vista sobre algunes de les històries i una profunda anàlisi sobre el perfil d’alguns dels criminals

ARA Balears
2 min
Memòria Negra en format pòdcast

PalmaArriba el pòdcast de true crime de Mallorca amb la versió de Memòria Negra per ràdio. Aquest dimarts 13 de juny IB3 Ràdio oferirà en format pòdcast la primera temporada de Memòria Negra, que consta de vuit capítols entre els quals podreu trobar els casos de: Doctor Mort, el crim de la cuponera, l’històric del crim de Sant Jordi de l’any 1929 o el cas sense resoldre de la desaparició i assassinat de Mónica Juan a Santa Eulària (Eivissa). Són els crims més sorprenents i alguns d’inèdits de les Balears de l’exitosa sèrie documental televisiva Memòria Negra. El primer capítol de la primera temporada, Doctor Mort, estarà disponible a les plataformes i a la carta d'IB3.

Als capítols s'hi podrà escoltar material inèdit sobre els casos amb noves entrevistes i testimonis, declaracions inèdites i arxiu sonor tant dels judicis com de la cobertura mediàtica que els mitjans feren d’alguns dels crims. El programa ofereix també un nou punt de vista sobre algunes de les històries i una profunda anàlisi sobre el perfil d’alguns dels criminals més recordats de la nostra història recent. Memòria Negra, el pòdcast suposa una nova peça dins l’univers de la memòria criminal de les Illes Balears, després de l’èxit del programa de televisió, que duu en antena a IB3 Televisió des del 2017 i que enguany emetrà la novena temporada. 

La sèrie de crònica negra

Memòria Negra és una sèrie documental que fa un recorregut per aquells casos criminals que marcaren per sempre la societat balear i deixaren una empremta que ha perdurat fins als nostres dies. El 2017 es convertí en el primer programa televisiu de true crime a Espanya. Un format que en els darrers anys s'ha confirmat com un dels més exitosos a l’àmbit estatal i internacional.

stats