Cinema

Les perles de Dakota Johnson a la promoció de 'Madame Web': com la van fer fora d'un càsting i per què té un mal record de 'The Office'

Tot i que la seva pel·lícula forma part de Marvel, l'actriu ha confessat que només ha vist "un 4%" de les cintes d'aquest univers

3 min
Dakota Johnson.

BarcelonaLa pel·lícula Madame Web està rebent unes crítiques terribles i alguns mitjans la consideren la pitjor de Marvel. Però això no sembla afectar la seva protagonista, Dakota Johnson, que està promocionant la pel·lícula sense fer gaire cas de les cotilles que solen imposar els equips de publicistes que acompanyen el feixuc procés de donar a conèixer un nou projecte audiovisual. La filla de Melanie Griffith i Don Johnson, coneguda pel seu sentit de l'humor, no té cap problema per compartir amb els periodistes anècdotes vergonyoses de la seva carrera professional, que va començar quan tenia només 10 anys i va aparèixer a Crazy in Alabama, la primera pel·lícula del seu padrastre Antonio Banderas com a director.

En una entrevista amb la MTV, Johnson ha explicat quin ha estat el pitjor càsting en què ha participat i com va acabar d'una manera una mica traumàtica. Segons ha revelat, durant una audició per a una sèrie, un creador televisiu li va retreure que era "pretensiosa" perquè quan va entrar a la sala es va presentar a tot l'equip. "Un creador d'una sèrie em va dir que era pretensiosa perquè vaig donar la mà a tothom a la sala d'audició", explica Johnson: "Jo li vaig respondre: 'Què?' Es veu que els vaig fer perdre el temps perquè vaig entrar i vaig dir 'Hola, soc la Dakota', em vaig presentar i vaig donar la mà a tothom".

Una imatge de la pel·lícula

No és l'única mala experiència televisiva de la protagonista de La hija oscura. Johnson va fer una aparició especial a l'episodi final de The Office, però no recorda amb gaire alegria el rodatge, segons ha explicat durant la gira promocional de Madame Web. "Sincerament, va ser el pitjor moment de la meva vida", assegurava al programa The last show. "Em van dir: 'Vols sortir al final de la sèrie?' I jo vaig dir: 'Per descomptat', pensant que seria mig dia de feina. Vaig estar-hi dues setmanes. I amb prou feines aparec al maleït episodi", es va queixar. Johnson assegura que, tot i que la sèrie és una comèdia, l'ambient era molt millorable. "Hi havia dinàmiques estranyes en funcionament des de feia deu anys. Hi havia gent que ni es parlava. Vaig arribar-hi superemocionada, però ningú parlava amb mi. A ningú li importava una merda que hi fos... Surto de rerefons a totes les escenes, enviant faxos i coses així", assegura.

Poc interès per Marvel

Tot i que és la protagonista de l'última entrega de Marvel, molts fans diuen que Johnson no té cap mena d'interès en aquest món, si es fa cas de les respostes que ha ofert durant la promoció de la cinta. En una de les primeres entrevistes que li van fer per l'estrena, el youtuber Josh Horowitz li va demanar si podia esmentar les tres pel·lícules de Spider-man protagonitzades per Tom Holland, que tenen punts de connexió amb la seva cinta. L'actriu va assegurar que podia dir-ne els títols i, tot seguit, va procedir a inventar-se'ls: SpiderMan: ja ve, Spiderman: ha tornat i El calze de Spiderman. Els títols reals de les tres pel·lícules de Holland són: Spider-man: Homecoming; Spider-man: lejos de casa i Spider-man: sin camino a casa. Davant la resposta de Johnson, Horowitz li diu: "Crec que necessites unes vacances". En la mateixa entrevista Johnson va reconèixer que només ha vist un 4% de les pel·lícules de Marvel. "Crec que he vist com 15 minuts d'una d'elles", confessa rient.

Per acabar-ho d'adobar ha explicat que encara no ha vist la pel·lícula que protagonitza i que segurament no la veurà mai, una política que segueix amb gairebé tots els projectes en què participa. "Per a mi és una manera de no tenir una crisi existencial. No veure les meves pel·lícules és una manera de tenir cura de mi mateixa", ha explicat l'actriu de Cinquanta ombres d'en Grey.

stats