Periodisme
Mèdia 26/08/2022

Mor la periodista Virginia Eza

Va treballar durant 28 anys a 'Diario de Mallorca' i actualment estava en el departament de Carreteres del Consell de Mallorca

ARA Balears
1 min
La periodista Virginia Eza.

PalmaLa periodista política Virginia Eza ha mort aquest dijous de manera gairebé sobtada, segons ha informat el Diario de Mallorca, el mitjà on va fer feina durant 28 anys. Actualment, era responsable de Comunicació del departament de Carreteres del Consell de Mallorca. 

Virginia Eza va néixer a Pamplona i va estudiar Ciències de la Informació a la Universitat de Navarra. L'any 1989 va arribar a l'illa i va començar a fer feina al diari El Día. Uns anys després, va estar en el diari Baleares i també va formar part de la redacció de La Voz. Finalment, va entrar l'any 1995 al Diario de Mallorca.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el conseller insular de Mobilitat, Iván Sevillano, han mostrat dolor per la seva pèrdua a les xarxes.

A més, molts companys de professió que havien treballat amb ella o que havien seguit l'actualitat amb la periodista també n'han lamentat la mort.

stats