Mèdia 31/05/2022

Mor l'actor Tomás Sáez, conegut per 'Manos a la obra' i 'El milagro de P. Tinto'

Laura Minguella
1 min
Tomás Sáez como a Antonio en la sèrie de televisió 'Manos a la obra'.

Tomás Sáez, intèrpret de sèries com Manos a la obra i de pel·lícules com El milagro de P. Tinto o El oro de Moscú, va morir dilluns als 66 anys a la seva Madrid natal. Així ho ha confirmat la Unió d'Actors i Actrius a través de les xarxes socials.

Nascut l'any 1946, Sáez es va estrenar com a actor el 1984 amb la pel·lícula francesa Un verano de infierno. L'any següent va participar com a secundari a La corte de Faraón, compartint repartiment amb Fernando Fernán Gómez, Ana Belén i Antonio Banderas. Tot i això, no va ser fins al 1998 que va guanyar rellevància a l'nterpretar el seu personatge més icònic: el padre Marianico, un mestre sever i violent de la pel·lícula de Javier Fesser El milagro de P. Tinto.

A part de participar en comèdies cinematogràfiques, també va participar en nombrosos programes televisius. Als anys 90 va aparèixer a sèries tan exitoses com Farmacia de guardia, ¡Ala... Dina! o Médico de familia, tot i que el seu paper més recordat és el d'Antonio a Manos a la obra. Les seves darreres aparicions televisives han estat a sèries com La que se avecina o Cuéntame.

stats