Mèdia 07/09/2021

Mor als 54 anys Michael K. Williams, de 'The wire'

El cos de l'actor ha estat trobat al seu apartament de Nova York

2 min
L'actor Michael K.Williams, en una imatge d'arxiu

BarcelonaL'actor Michael K. Williams, conegut pel paper d'Omar Little a la sèrie de The wire, ha estat trobat mort a casa seva aquest dilluns al migdia, segons ha avançat el diari nord-americà NYPost. Segons el diari, que cita fonts policials, l'actor, nominat cinc vegades als premis Emmy, hauria mort d'una sobredosi, tot i que la causa de la defunció encara no s'ha confirmat.

Williams va saltar a la fama gràcies al personatge del lladre i narcotraficant Omar Little, un dels personatges principals de The wire, la prestigiosa sèrie de David Simon sobre la vida als baixos fons de la ciutat de Baltimore. A banda de fer aquest personatge, l'actor també va passar per altres ficcions molt conegudes, com ara Boardwalk Empire, The night of o Así nos ven, sobre el cas real de cinc adolescents afroamericans condemnats erròniament per violació. L'última sèrie en la qual va participar, Territorio Lovecraft, també parlava del racisme als Estats Units, però en aquest cas utilitzant les històries de terror d'H.P. Lovecraft com a teló de fons. Gràcies a aquesta ficció Williams va rebre la seva última nominació com a millor secundari als premis Emmy, que s'entregaran el 19 de setembre.

Originari de Brooklyn, on vivia actualment i on ha sigut trobar mort, Williams va començar la seva carrera com a ballarí, cosa que li va permetre aparèixer en diversos videoclips i participar en les gires de cantants com Madonna o George Michael.

L'actor havia confessat en diverses ocasions que havia tingut problemes amb les drogues durant diversos moments de la seva vida, inclòs el període en què va treballar a The wire, sèrie que precisament tracta la venda i el consum de substàncies il·legals. De fet, Williams va explicar que el personatge d'Omar Little el va afectar de manera personal. "L'addicció no marxa. És una batalla diària per a mi, però continuo lluitant", explicava l'any 2017 en una entrevista amb el New York Times.

stats