Mèdia

'El monstre marí', la primera pel·lícula infantil de Netflix en català

El títol forma part del compromís de la plataforma d'incloure el català en els seus continguts

1 min
El cartell de la pel·lícula

BarcelonaNetflix ja ha incorporat al seu catàleg la seva primera pel·lícula original doblada en català. Es tracta d'El monstre marí, una producció d'animació destinada al públic infantil que es podrà veure en català, tal com avisava el web Desdelsofà.cat, que indexa tots els continguts de plataformes en català. Aquesta producció pròpia de Netflix explica la història del Jacob Holland, un caçador de monstres marins que ha de canviar de rumb quan una petita polissona, la Maisie, es cola al vaixell.

Aquesta pel·lícula forma part del compromís de Netflix d'incorporar aquest 2022 setanta sèries i pel·lícules en català. Segons ha detallat la plataforma, els continguts destinats al públic adult estaran disponibles amb subtítols en català, mentre que els productes infantils, com és el cas d'El monstre marí, s'ofereixen doblats. Com es va detallar en el moment de fer l'anunci, tant el doblatge com la subtitulació dels continguts els finança la mateixa plataforma.

A finals de juny, la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, va fer públic que la plataforma ja havia incorporat una dotzena de títols en català.

stats