Televisió
Mèdia 12/04/2023

Miquel Montoro, a 'La Resistencia': "Feia videotrucades amb els porcs quan era a Silicon Valley"

El 'youtuber' mallorquí ha visitat per tercera vegada el programa de David Broncano

2 min
El mallorquí MIquel Montoro ha visitat aquest dimarts el programa 'La Resistencia' de Movistar +.

PalmaMiquel Montoro va ser aquest dimarts el convidat estrella del programa La Resistencia de Movistar +. És la tercera vegada que el youtuber de Sant Llorenç des Cardassar visita l'espai presentat per David Broncano. Els berenars, els porcs, el viatge que va fer a Silicon Valley i com afronta el seu futur han centrat, entre altres temes, l'entrevista. "Feia videotrucades amb els porcs quan era a Silicon Valley", ha assegurat Montoro quan li han demanat pel seu viatge als Estats Units.

El mallorquí ha explicat com és el seu dia a dia i que és el que fa quan es desperta. "Venc cansat perquè a les 04 h de la matinada he hagut de donar menjar als animals. Als porquets els agrada menjar aviat, com a mi", ha apuntat. En aquest sentit, Broncano li ha demanat a quina hora i què berena. "Normalment a les 9 h del dematí. Hi ha moltes coses que m'agraden, com per exemple uns 'callos'", ha afirmat Montoro, entre les rialles del públic.

Quant al seu futur, el jove de Sant Llorenç ha assegurat que ja té decidit què vol estudiar i a què es vol dedicar: "Vull ser ferrer, però hauria d'anar a fer l'FP a Madrid perquè a Mallorca no el fan", ha manifestat. Respecte del fet d'haver d'abandonar ca seva, Montoro ha recalcat que li costa molt: "Despertar-me i no veure els meus porcs... no sé si ho podria suportar. No els puc dur a Madrid", ha contestat al presentador.

Montoro també ha parlat de la "mala experiència" que va tenir amb el menjar a Silicon Valley: "Allà, el menjar és molt, molt dolent. Fins i tot, vaig arribar a menjar verdura", ha explicat entre rialles.

Abans de finalitzar l'entrevista, el mallorquí i Broncano han fet una promesa. El presentador li ha proposat que l'any que ve celebrin la festa d'aniversari de Montoro, que fa 18 anys, al programa. "Hi ha tracte", han dit els dos davant els aplaudiments del públic.

stats