Talent Show
Mèdia 21/11/2023

La menorquina Chiara Oliver, concursant de les Balears a 'Operación Triunfo' 2023

Aquesta nova edició està presentada per la mallorquina Chenoa, que fa 22 anys va ser concursant de la primera edició d'aquest 'talent show' musical

ARA Balears
1 min
Chiara Oliver

La menorquina Chiara Oliver (Ciutadella, 2004) representa les Illes Balears a la nova edició d'Operación Triunfo, que ha començat aquesta setmana a Amazon Prime Video. Oliver, que té 19 anys, és de mare anglesa i pare menorquí. S'ha estrenat a la gala 0 del programa amb la cançó For Once in My Life de Stevie Wonder i ha tingut el vistiplau de tots els membres del jurat per entrar a l'acadèmia com a triunfita de ple dret.

Aquesta nova edició està presentada per la mallorquina Chenoa, que fa 22 anys va ser concursant de la primera edició d'aquest talent show musical. En el moment de l'entrevista amb la concursant, Chenoa li va dir: "De Menorca, veïna meva!", i li va parlar en català: "Què portes?", li va dir en referència a un collar amb la forma de Menorca. Chenoa li va contestar que ella també en té un però amb la silueta de Mallorca.

A més d'OT, Chiara Oliver ha participat en l'edició de 2019 de Got Talent, on va arribar a la final, i a l'edició de 2022 de La Voz.

stats