Televisió
Mèdia 25/01/2023

Una mallorquina explica la seva experiència a 'First Dates'

"Un dia vàrem omplir el formulari fent broma i, al cap d'un mes, em van telefonar", declara Mar a un vídeo d'Instagram

ARA Balears
2 min
Imatge de la cita de Mar i Rodrigo, a First Dates.

PalmaTot va començar amb un sopar entre amics, fins que van decidir omplir el formulari amb les seves dades. Poc després va rebre la telefonada del programa i el que va venir a continuació ja es pot veure a 'A la carta', a la pàgina web de Cuatro. Així comença el relat de Mar, una mallorquina de 26 anys, sobre la seva experiència al programa First Dates, que la cadena de Mediaset emet cada dia en prime time. Tal com explica la jove, molta gent es va posar en contacte amb ella quan la va veure a la televisió perquè la van reconèixer, sobretot per ser una de les cares visibles de la botiga de Palma –que ara també ha obert a Barcelona– Maricastaña.

De fet, van ser els fundadors de la botiga i amics de la jove, Victoria i Sergio, els qui la van animar a apuntar-s'hi. "Va arribar un dia que vam omplir el formulari fent broma. I al cap d'un mes em van telefonar. A partir d'aleshores, la gent de First Dates es va posar en contacte amb mi perquè enviàs les meves dades i un vídeo. Poc després, em van tornar a cridar un dilluns per gravar un dijous", declara Mar en un vídeo que ha publicat la botiga al seu compte d'Instagram.

"No era conscient de tot fins que vaig arribar", reconeix la concursant, qui recomana al 100% l'experiència: "T'agradi o no la teva cita, t'ho pots passar molt bé", insisteix. Un dels secrets que revela del programa al llarg del vídeo és que, a diferència del que es fa veure, "no és un sopar, sinó un dinar". Ara, també destaca que "el menjar és boníssim". Un altre dels moments que Mar recorda és el d'esperar el seu torn, en una saleta: "Pujaven altres cites i veies les cares d'il·lusió i de decepció".

La jove, però, assegura que va tenir sort: "Què bé que em van dur Rodrigo, un al·lot amb qui vaig poder parlar i compartir coses i amb qui em vaig sentir molt segura". Tal com es pot veure al programa en diferit, al final de la cita tots dos van dir que sí que voldrien tenir-ne una altra. "Vàrem dir que sí perquè vàrem estar molt a gust", afirma Mar a Instagram.

El desenllaç

Una altra part de l'experiència que destaca és el moment que va sortir de la cita. "El primer que vaig fer va ser cridar als meus amics, Victoria i Sergio. Estava supercontenta, m'ho havia passat molt bé i no havia passat gens de nervis", conta. Seguidament, va fer una videotrucada als seus pares i el seu germà: "Mon pare és superseriós i el primer que em va preguntar va ser què havia demanat per dinar", diu entre rialles.

Ara bé, la jove espera fins al final del vídeo per parlar sobre el desenllaç d'aquesta història amb Rodrigo, moment en què també apareix un clip del jove, dient "Ens prenem aquella copa i ens posam al dia de nou?". Però Mar no ho aclareix: "Ho deixam obert. Haureu d'esperar a pròxims capítols".

stats