VIST AL TWITTER
Mèdia 23/07/2016

L'horror a Munic i altres preocupacions

Més actualitat, en una selecció de piulades

1 min

Pep Tur (@peptur70): “El terror és el terror, no importa el lloc que el pateixi”.

Joan Miquel C.C (@JmCalds): “No teniu la sensació que tot s’està extralimitant? Atemptats per aquí i per allà. Una bogeria. Ben insegurs ens trobam”.

Alberto J. Mainzer (@ajmainzer): “No em sorprèn que sonats de tot pelatge polític o religiós vulguin matar, però sí que em sorprèn la facilitat d’accés que tenen a armes de foc”.

Miquel Ensenyat (@ensenyat): “Sembla que no podem fugir d’aquest horror. Pendent del que passa a la ciutat alemanya de Munic. Ens mantenim ferms contra la violència”.

Xisca Mir (@xiscons): “Encara que pareix que a alguns els pesi, a Palma es recicla molt més, el servei de neteja és més àgil i s’ha acabat amb la col·locació #Emaya”.

Miquel À. Pons (@mapons2): “A l’ESO desdoblaran aules d’anglès a partir de 15 alumnes. A Primària tenim grups amb 31 i no podem desdoblar cap hora per falta de recursos”.

Catalina Salas (@catisalassalas): “Patim reducció de personal encoberta! Primer ens lleven l’auxiliar de conversa, ara ens redueixen a la meitat el mestre de religió. Ràbia!”.

Bàrbara Suau Font (@BarbaraSuau): “Avui, des de la Seu, a #Palma, a la fi he pogut jugar a caçar #Pokemons amb el mòbil”.

Santiago Benejam (@sbenejam): “I després surten estadístiques del que pagam i el que rebem i ho veus clar: no els importam gens”.

Jaume Horrach (@HorrachJaume): “Si voleu trui i brou, avui anau a l’aeroport. Pareix que es pega foc”.

stats