Xarxes
Mèdia 04/07/2023

Laura Escanes: "Sent Menorca com si fos la meva illa. La duc tatuada"

La 'influencer' catalana estiueja cada estiu a les Balears i desvela que s'ha plantejat mudar-se a viure-hi

ARA Balears
1 min
Laura Escanes, aquest estiu a Menorca.

Palma"No és la meva illa, però la sent com si ho fos, amb el vostre permís". Així s'ha expressat la influencer catalana Laura Escanes sobre Menorca, on ha arribat fa uns dies per passar les vacances d'estiu, com fa cada any. "M'ha vist créixer, plorar, riure, perdre'm i fins i tot visitar cases per viure aquí", ha assegurat Escanes en una story d'Instagram aquest dimarts, revelant la possibilitat de mudar-se a viure a Menorca.

Com a mostra de com d'important és l'illa per a ella, la jove insisteix que la duu "tatuada a la pell" i que, a més, és el seu lloc predilecte per desconnectar. "Quan pens en un lloc on escapar per respirar... És, sens dubte, aquí", conclou Escanes, que en aquests moments viu a Madrid.

A la publicació que ha compartit a xarxes es poden observar imatges del port de Ciutadella, així com d'algunes cales de l'illa. No obstant això, cal destacar que la influencer no inclou cap ubicació a les publicacions que ha compartit des de l'illa, de manera que no revela les localitzacions exactes de les fotografies que ha publicat.

La catalana va ser notícia fa dos mesos després d'anunciar que seria la presentadora d'un reality show de TV3, La travessa. El programa intentarà trobar la parella d’exploradors més ràpida a travessar de punta a punta els Pirineus, des de la Vall d’Aran fins al cap de Creus. El reality constarà de 16 participants agrupats en 8 parelles.

stats