Novetat
Mèdia 16/06/2023

L'SX3 incorpora ‘One Piece’, basada en el còmic més venut de la història del Japó

La sèrie serà la gran novetat de l'oferta d'estiu del canal infantil i juvenil

1 min
El protagonista de 'One Piece'

BarcelonaLa coneguda sèrie One Piece, basada en el manga més venut de la història del Japó, serà la gran novetat de l’oferta d’estiu de l'SX3, el canal infantil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Els episodis es podran veure tant a través de les emissions lineals com a la carta a la plataforma digital del canal. L’anime explica la història de Monkey D. Luffy, un noi aventurer que abandona el seu poble a la recerca d’un tresor mític, el One Piece, que el convertirà en el rei dels pirates. Per aconseguir el tresor, haurà de reunir la millor tripulació i aconseguir un vaixell amb el qual explorar els mars.

El canal ha comprat més de 500 episodis i emetrà de moment les dues temporades inicials –o sagues, com s'anomenen en el món del manga– durant l'estiu. La primera arrencarà el 3 de juliol i en les emissions convencionals s’oferiran dos capítols diaris (de dilluns a diumenge) cada migdia a partir de les 14.20 h i tres al vespre (només de dilluns a divendres). El mateix dia que comencin les emissions a la televisió, la temporada completa estarà disponible a la plataforma de l'SX3. La segona temporada començarà el 31 de juliol, amb el mateix règim d’emissió convencional que la primera, i també estarà sencera a la plataforma. Quan s’estreni la segona temporada, la primera deixarà d’estar disponible a la plataforma per les exigències de la distribuïdora amb la qual s'han negociat els drets digitals.

Amb l’estrena completa a través de la plataforma, l'SX3 referma la seva aposta per l’àmbit digital, que actualment és una de les principals finestres de consum audiovisual per als més joves.

stats