Cas Carrasco
Mèdia 24/09/2021

La justícia anul·la l'acomiadament d'Antonio David Flores del 'Sálvame'

La productora haurà de pagar-li més de 80.000 euros, entre indemnització i sous endarrerits

À.G.
1 min
Antonio David FLores a l'estació de l'Ave de Madrid

BarcelonaEl jutjat social número 42 de Madrid ha sentenciat que l'acomiadament d'Antonio David Flores com a col·laborador de Sálvame va ser "nul per vulneració del seu dret a l'honor". L'ex guàrdia civil va ser expulsat del programa després del primer capítol de la sèrie documental dedicat a Rocío Carrasco, en què Carrasco acusava Flores de maltractaments durant el temps que van ser parella. El tribunal considera, a més, que Flores va ser sotmès a un "judici paral·lel" per part dels seus antics companys de programa, ja que tot i no haver-hi condemna va acabar convertit en un dels dolents mediàtics de la temporada. A parer de la magistrada, es va "voler castigar l'actor en la forma que estava al seu abast, que és transmetre a l'audiència que el demandant és un maltractador i que per això se l'ha expulsat del circuit televisiu sobre el qual Mediaset té competència".

A partir d'aquest raonament, el tribunal condemna la productora La Fábrica de la Tele a pagar a Flores els sous que ha deixat de percebre des del seu acomiadament, que sumen 32.361 euros. A banda, dicta una indemnització de 50.000 euros.

La magistrada que signa la sentència destaca el fet que Flores es va assabentar de l'acomiadament "a través del programa, en el mateix moment que tots els espectadors", per la qual cosa considera que "es corrobora la finalitat de la contractant de treure rèdit empresarial a l'esmentat acomiadament reservant-se l'exclusiva d'aquesta informació i ocultant-la fins i tot al mateix afectat".

stats