Programació

Jorge Javier Vázquez vol tornar a la televisió per fer la competència a Pablo Motos

El presentador treballa en un nou espai que està pendent d'aprovació per part de Telecinco

2 min
Jorge Javier Vázquez al Teatre Tívoli

BarcelonaDesprés de dos mesos de baixa a causa de problemes de salut mental, Jorge Javier Vázquez torna a la televisió. Segons ha avançat el digital Yo tele, el presentador del ja desaparegut Sálvame comandarà un nou espai per a Telecinco que s'emetria en la mateixa franja horària que El hormiguero de Pablo Motos. Si el projecte tira endavant serà el retorn de Vázquez a la televisió després d'haver hagut d'absentar-se per uns problemes de salut que van fer que ni tan sols estigués present en el comiat de Sálvame.

La productora que impulsa la nova proposta televisiva és La Fábrica de la Tele, la mateixa que Sálvame. El portal detalla que el projecte en què estan treballant seria un espai d'entrevistes a personatges famosos en el qual també participarien diversos col·laboradors. La idea és allunyar-se del món de la premsa del cor, un dels àmbits en què s'ha especialitzat la productora en l'última dècada. Està previst que el pilot del programa es rodi el 21 de juliol i posteriorment es presenti a la direcció de Telecinco perquè decideixi si hi dona llum verda o no.

El projecte és un gran repte per a Telecinco, que no ha pogut fer mai front a El hormiguero, que fa anys que és líder inqüestionable de la seva franja d'emissió. Si Mediaset l'aprova, el programa s'emetria de dilluns a dijous just després dels informatius. Tot i que Telecinco va decidir prescindir de Sálvame després de 14 anys d'emissió, Jorge Javier Vázquez continua lligat a la cadena perquè té un contracte vigent fins a l'estiu del 2025.

A partir de setembre, la graella de la primera cadena de Mediaset viurà grans canvis. Després de la finalització de Sálvame, les tardes seran per a Ana Rosa Quintana, amb TardeAR. Pel que fa als matins, es reformula el magazín que fins ara presentava Quintana: Ana Terradillos comandarà la primera part del matí amb un programa propi centrat en actualitat política i econòmica, mentre que Joaquín Prat s'encarregarà de la segona part, un magazín centrat en temes socials i notícies del cor.

stats