Amazon Prime
Mèdia 14/02/2024

Jennifer Lopez per terra, mar i aire

La cantant internacional presenta la seva pel·lícula musical i album 'This is me... Now: A love story'

3 min
Jennifer López i Ben Affleck a la presentació de 'This is me... now'

BarcelonaO bé s'ha de tenir moltes coses a explicar, o bé un gran amor propi. També és possible que siguin totes dues coses a la vegada. En una mateixa setmana, Jennifer Lopez traurà un àlbum, un videoclip de gairebé una hora i un documental sobre els seus últims vint anys de la seva vida. Per presentar el seu macroprojecte autoreferencial i romàntic, el film musical This is me...Now: a love story, l'estrella ha triat una data pròxima a Sant Valentí, el dia dels enamorats en el món anglosaxó. Aquest dimarts, una Jennifer Lopez vestida de gala i acompanyada per Ben Affleck, el seu marit i part activa d'aquesta nova aventura artística, donava a conèixer la seva gran odissea cinemàtica, que es podrà veure a Amazon Prime a partir d'aquest divendres.

Per a la première de la seva gran oda a l'amor JLo va triar un vestit del libanès Zuhair Murad ple de simbolisme. El disseny consistia en un cos encotillat de vellut, amb un pronunciat escot, i una faldilla semitransparent amb les figures del zodíac fetes amb cristalls. Precisament l'imaginari astrològic és una de les peces clau de la narrativa del projecte audiovisual de la cantant i actriu.

La pel·lícula de Jennifer Lopez està plena d'aparicions especials. Les actrius Sofía Vergara i Jane Fonda, entre d'altres, apareixen interpretant el paper de consellers del zodíac de l'amor, els encarregats d'analitzar les febleses romàntiques de Lopez. El film, amb molta dosi d'efectes espacials i elements onírics, repassa els conflictes interns i externs de la cantant i actriu amb l'amor. Tot i el nodrit grup d'estrelles que apareixen a la cinta, n'hi ha una que es va resistir a la proposta: Khloé Kardashian, famosa per aparèixer en realities, va preferir mantenir un perfil més discret i va declinar l'oferta de la cantant de Jenny from the block.

"M'espantava que expliqués la seva història i que fos com «Aquest és el meu recorregut des del Ben fins al Ben». Però la producció no va d'això. Va d'«Aquí és on he estat els últims vint anys, i he seguit xocant contra la mateixa paret i culpant la paret fins que vaig començar a mirar-me a mi mateixa»", explica Elaine Goldsmith-Thomas, productora del projecte, en una entrevista a la revista Variety.

De fet, abans de dur a terme This is me...Now: A love story, i també durant, el cercle més proper de Lopez la va advertir de la catàstrofe que podia ser el projecte. "Tothom em deia que estava boja. I, inclús, jo també pensava que ho estava", confessa a Variety. Al final, explica JLo, en els últims anys ha experimentat un renaixement personal i professional: va cantar a la presa de possessió de Joe Biden, va actuar a la Super Bowl del 2020, les pel·lícules en les quals ha actuat han fet bones recaptacions i, per si no fos suficient, el 2022 Ben Affleck li va demanar matrimoni per segona vegada (vint anys després de demanar-li per primer cop i posterior ruptura).

De fet, el títol de l'anòmal videoclip, This is me... Now, és la continuació de l'àlbum que va treure el 2002, This is me... then, disc dedicat a Ben Affleck i a la seva primera relació. El nou àlbum, que també es publicarà aquest divendres, també juga amb els títols de les cançons del primer disc: de la cançó treta el 2002 anomenada Dear Ben, ara n'ha escrit una de nova titulada Dear Ben pt. II. Pel que fa al documental, titulat The Greatest Love Story Never Told (La història d'amor més gran explicada), s'estrenarà el dimecres 27 de març i suposa la narració del procés de producció i gravació del disc i l'espectacular videoclip.

Finançament

El camí per arribar a estrenar la versió audiovisual de This is me... Now no ha estat fàcil. Quan el guió i la producció ja estaven lligats, una de les empreses que finançava l'audiovisual es va fer enrere perquè no entenien el motiu de la creació del film. Aquella mateixa matinada, Jennifer Lopez va trucar al productor Elaine Goldsmith-Thomas i li va dir que posava vint milions de dòlars (18,7 milions d'euros) de la seva butxaca per compensar la retirada de finançament.

stats